« velo / graphical | Pirmas | vasarą mieste smagu »

būna laimingų akimirkų gyvenime

penktadienis. pievutė prie "baltų dramblių" kaip rolis sakė "blia, priot!" iš tikrųjų tą vakarą oras perėlino. į baltus dramblius manęs taip ir neįleido, nors ir kaip tikras nachaliavščikas buvau "svečių sąraše". apskritai, tai vieta ten labai nebloga, bet vietos šeimininkas pasakė "o man pochui tie jūsų 150 neformalų". ok, man tiesą pasakius jokio skirtumo ;)

žaisdamas kamuoliu su keletu vaikinų supratau - žmonės jie natūraliai jaučia tą parkę prieit prie kitų, tuo labiau prie keleto kitų. tam jie turi žaidimus, nes žaidimas, taip kaip ir ritualas yra tam tikra bendravimo ašis "mes čia žaidžiame kamuoliu ir tiek", o po to jau su tais nepažįstamais žmonėmis pradėsi sveikintis.

baltas limuzinas važiuoja gatve, pro jo langą klykia trys paauksuotos pizės. puikiai. visi šiandien jaučiasi puikiai. kaip ir tie du kosmonautiški vaikinai kreivomis kepurėmis naviguojantys per euforinę miglą.

velobolas po tuščias senamiesčio gatves su tokia pačia tučšia alaus skarbonke. bandžiau išmokti važiuoti ant galinio dviračio rato. ir kodėl aš to mokausi tik visiškai tam netinkančiu metu ;))) o kas yra netinkantis metas ??? ;)))

anarchoišgertuvės pas ve. buvo daug puikių vietų, pamenu tik (apverčiant kotletus keptuvėje) "čia anarcho, čia visi žino ką daryt" ai, ir dar pamenu, kaip važiuoju pirkti cigarečių į taksistų kioskelį, po to metu grumstą į ve langą, bet pataikau iš karto į kokius 3 langus aplink. po to metu cigarečių pakelį į balkoną. 3 taškai!

ir tas puikus važiavimas cypsinčiu dviračiu per patį priešaušrį!

... ir ta mažytė vyriška grožio apraiška - sustot ir pamyžt. visas pasaulis sustoja kelioms akimirkoms. yra labai svarbu susirasti gražią vietą, tokią, kad tos kelios akimirkos pavirstu amžinuoju grožio vyksmu. pamenu naktį buvau įgriuvęs į žydintį ir kvepiantį krūmą žvėryne; paryčiais susiradau pievutę priaugusią geltonų gėlių. (dabar galvoju, chm, kodėl gi aš tų gėlių nepriskyniau mylimajai?)

šeštadienis. prasideda tuo, kad reikia keltis aštuntą, nes dešimtą mylimosios liubovnikas veda žmoną. dar šeštadienis prasideda tuo, kad reikia (aaaaaa! reikia!) rengtis paradinę uniformą. man kažkodėl smarkiai palengvėja, kai į marškinius įsisegu "his hero is gone" ženkliuką. galų gale vėluojam į "ceremoniją" mylimoji sako "pasakysiu, kad vėmiau". jai puikiai sekasi. 10:30 geriam kavą lauko kavinėje prie aptingusio gedimino prospekto. nuo 12 geriam šompaną meninikų vestuvėse. viskas baigiasi kaitrią popietę lovoje. po to viskas tęsiasi klube INTRO, kur groja Soulstar Soundsystem.

INTRO - puiki postmoderno tiek geraja tiek blogaja prasme aprai.ka. baltos sienos, ant kurių gali pakabinti bileką ir atrodys puikiai. ir ant kurių gali eksponuoti bileką, tačiau eksponuojama šlykščiai skaidri skaidrė su ateinančių tūsų reklama. chebra, blemba, būdami ten prie meno tikrai galėtumėt pasidaryti išradingesnių slaidų. ir jai geltonas popierinis flajeris atrodo gerai, tai ta geltona per pusę sienos atrodo tikrai šiaipsau...
tulikas, kur myžant tokia atbraila uždengia nuo tavęs tavo genitalijas. toks "total cleanliness" pojūtis, tipo čia truputį pastovėk ir palauk ir tas visas nešvarus veiksmas praeis savaime.
geriausia vieta - jokių atpažinimo ženklų prie įėjimo ir jokių parkių įeinant ir išeinant. taip patenki į vidų ir tave atsimena, tau jau nebereikia galvos sukti.
blogiausia vieta - per daug uolus "ekskomisaras" apsauginis, grubiai žadinantis prisnūdusius lankytojus ir apskritai, garantuojantis postmodernią "total security" atmosferą. bet imho iki postmodernaus apsauginio jis netempia, postmodernus apsauginis turi būti nematomas.
gera vieta - lounge safety atsisėdimas. puikiai su žygiu ant jų pagriuvinėjom.
savo draugui lyyynui rašau žinutę, kad man pyyyzė, lyynas man rašo "abaaaar"

sekmadienis. brrr drr tk tk tk. 12 įrašinėjam pas edvo namie. kavos namuose a nei trupinėlio, žinau, kad ir pas edvo jos nebus. su žygiu geriam kavą iš tokios tipiškos naujųjų rajonų gėryklos/girdyklos/arklidės, kur visas įrengta kaip kaimo užeigoje, o pati girdykla yra garažų bloko rūsyje. puikiai.

įrašų sesija pavyksta puikiai, darydami predicted addicted vokalistai per emo vietą paskuka rankenėles ant "max", taigi per paskutinį stulpelį lieka jas nulaužti ;)

išeinu į miestą ir aptinku galeriją "bokšto 15" - ant apleisto pastato langų kažkas surengė savo parodą. mane pasigauna mylimoji su draugais ir nusineša namo, kur sekmadienis baigiasi mažyčiame arbatos puodelyje.

klapt.

bim.

Komentarai

idomus pasiskaitymas:)