« dar iš konfos | Main | tortadienis »

išvados

Ajo, pritariu enc kogero vieninteliai du straipsniai verti kažkiek dėmesio atlikti kolegų. O tai lenkas išvis žiauru, ir jei atvirai, man totaliai nusispjaut kokie ten skaičiai sukasi Lenkijoj. Arba kaip mobilus ryšys užvaldys pasaulį ir visi turės mobilius, tiesiog reikės perplaukt į kitą amazonės upės pusę jų pasikraut. Naivumas, kad hebra naudosis MOBlogais išties juokina, atsižvelgiant į paprasčiausių MMS ir pan kainas (apie 3G net nešneku) Naudingumo kofas pačios konfas sakyčiau mažas, nes išties, kaip ir gerbiamasai pirmininkas šnekėjo, nieko naujo ar nežinomo niekas nepasakė. Visi ir tešnekėjo apie tai, ką senai visi žino, ir kas senai visiems aišku, na dar tiesa, buvo daug lentelių su daug skaičiukų, ant kurių tikrai irgi nusiš***. Taigi finale manau, kad buvo daugiau komercijos nei norėjosi (stipriai), omnis pasidarė sau gerą reklamą (pradedant pakabučiais, baigiant aktyviausiam komentatoriui nokia N70), o pezalai ir tebuvo pezalai. Pripažįstu, buvau naivi tikėdamąsi sužinoti kažką naujo ir naudingo.

P.S. Tiesa dar kadras iš savivaldybės visai linksmai pašnekėjo. Neaišku kiek naudingai, bet vistiek linksmai.)

P.P.S. Persiprašau. Į konfos top tris dar įkalčiau kadrą iš Mtv. Nerealus pranešimas. Iš juoko šonai skauda.)) Sėkmingai suvartė visus terminus kaip, such as reklama, brandas, 2.0 ir pan. Super. Restekpa.))

Comments

Nu o bet tačiau mtv/pravda kalbėjo gražiai, bet nieko nepasakė. Bandė pasakyt, kad web1.0, web2.0 jokio skirtumo, tiesiog truputį skirtingos technologijos, bet daugiau nieko, pliusas, kad pasijuokt buvo galima iš jo vaidybos :)

truputį off-topic - bet gal galėtum padidinti font'ą ir padaryti jį ryškesniu. idealiausiai - font-size: 100%; ačiū .*