« Virgin Black | Main | Humoras »

It’s a social thing

Įdomus Birmingeme gyvenančių web developerių projektėlis. Chebra susitinka bent kartą per mėnesį ir kalbasi web developinimo ir ne tik temomis. Čia vienas iš pavyzdžių, kai nuo kalbų "davai ką nors darom" pereinama prie veiksmų.

The Multipack is all about meeting up, socialising and making new friends. Yes - you can share your knowledge and maybe work on projects together but, at the end of the day, it’s a social thing!

Kokį analogišką teminį projektą galėtume pakurti mes su tavim? Kas tave domina? Ką gerai išmanai ir savo išmanymu norėtum pasidalinti?

Comments

psichosocio.
urban games.
urban.hc reloaded (turiu koncepciją btw).

... tęsti?

tai davai susirenkam ir darom

joa, aš irgi prisidedu ,)

hrr, sure

jau galima ironiškai šypsotis?

ktb: urban.hc man irgi priimtiniausias variantas, tuo labiau, kad yra ir tikrai atsirastų tuo besidominčių žmonių, o psichosocio tema aš neturiu jokios kompetencijos. būtų tikrai šaunu, jei pasidalintum koncepcija.

nezinomas: taip, darom

enc: pong

opit ir ktb: išplėskit savo paskutinius pasisakymus, nes nesuprantu.

pirmiausia, urban.hc tai yra http://urban.hardcore.lt/. kažkada buvo idėja pakurti urban exploration/urban legends saitą/forumą, bet taip niekas nieko ir nepadarė. įdomu kokia naujoji katibos koncepcija.

vienas scenarijaus variantų. pirmą kartą susitikę sutariam ką ir kaip darysim, kodėl darysim, išsiaiškinam kas ką moka ir ką geriausiai gali padaryti. pasiskirstom užduotimis. kitais kartais susitikę pasirodom, aptariam ką padarėm. sprendžiam ką darysim toliau. jeigu viskas gerai sekasi ir visiems aišku ką ir kodėl darom, galim reklamuoti ir kviesti žmones, kurie irgi nori/gali prisijungti. galbūt kažkas iš to gausis.

ir iš viso, koks ten partinsi world domination sąmokslas buvo?
prie temos:
tas pats koncepcijos aptarimas smagiau vyktų gyvai, ne? asmeniškai, mielai šį bei tą pasipasakočiau - konkrečiai minčių ir veiklos idėjų melejonai, o su motyvacija nekas.
pasiūlymą ironiškai šypsotis pažadu iškart atsiimt, kai kas nors pradės in real vykti ir darytis.

Tarkim reikia susitikti ir aptarti viska, bet kada kas is jusu esate VISI KARTU tureje laisvo laiko?

enc: todėl datą paskelbsiu iš anksto. preliminariai būtų kovo 3-4, nes kolkas ir aš nelabai turiu laiko. dar patikslinsiu.

Indomu kas pabaigoje uzugims.

šiandien kovo 3. 'p