« Oh, Meryt, Meryt | Main | All of my memories »

gliukizmas

nes postmodernizmas pasibaigė

Comments

Nereikia būti pasaulio protu, bet nereikia kratytis ir banalių frazių. "viskas ankščiau ar vėliau baigiasi".

atsiprašau, už tris kapeikas (dėl dizaino):

mere, sunkiai skatosi truputi: iškart sunku atskyrti Trackbackus ir komentarus nuo pačio posto. Gal padaryk didesnius darpus ar su šriftu... tu geriau žinai.

Iskra: emo, emo ir dar kartą emo. o jei parašyčiau kaip užkietėjo viduriai ar kad per dvi savaites numečiau 5 kg, būtų gerai? tamsta net neįsivaizduojat koks man svarbus šitas postas. šite žodžiai man turi kone egzistencinę reikšmę, todėl manau, kad jie verti užrašymo.

Loading: turėsiu omeny.

ir dar.

taip taip taip, šitas postas niekuo negeresnis už kitus emo šit postus, kurie sudaro 90% hardkorės. mano akimis, beabejo. bet netgi ir aš turiu moralinę teisę imt ir vieną kart nedaužyt galvos į klaviatūrą bandant kažką parašyt. žinai kiek kartų bandžiau blogint, bet nepavyko? koks penkiasdešimt tikrai bus. galėjau rašyt visokiu šūdus, bet ne, principai neleido. galvojau nu negi čia kam įdomu, kaip šiandien man buvo chujova, kaip šiandien pamačiau ant hansabanko užrašą "užsprinkit pelnu", kokius jausmus sukėlė šūdlaikraščio "15 min." reklaminis stendas antakalny ar kaip elektronikos dėstytuvas užmotyvavo tiek, kad akys nuo motyvacijos spaudimo vos neišsprogo. ne, nerašiau ir sunku dayžyt veidrodžius triušio urve, ir kad triušio urvo nėr, ir kad naktinis autobusas geriausai vieta pjautis venas, ir kad galima venų nesipjaut, o įsidūrus adatą kraują išleist į trilitriaką. nerašiau netgi kodėl ištryniau senus blogo postus. bet kai parašiau kažką man labai svarbaus - ateina kažkoks pašlemėkas ir aiškina ką aš turėčiau rašyt. kolega, žinokit, kad mano savikritika bloginimui yra begalo didelė. kartais gerokai perdidelė.

ir apskritai tokių, kaip kažkam gali pasirodyt, šūdposčių rašymas priklauso nuo autoriteto. vieniem tas galima, o kitiems, deja, ne.

iskra, nemanai, kad būtų buvę geriau pasidomėt, o ką aš rašydamas šitą postą turėjau omeny? kas mane konkrečiai gliučina? ar bent jau paprašyt savokų apibrėžimo. o dabar, tik pamanykit, perskaitęs tris žodžius jau daro kažkokias išvadas.

tokiuose postuose išvadų daryt paprasčiausiai nėra iš ko. čia kaip haiku, negi imsi ir pradėsi interpretacijas ir analizes rašyt tokios apimties, kokios galima būtų parašyt iš pvz. hamleto. reikia skaityt žodžius, o ne raides.

ech.

bloginti komentaruose į savo postą -
the old merė raili back?

o man nuolat atrodo, kad niekas vis neprasideda

Na mere,
interpretuoti tu moki. darai išvadas kaip turi būti, iš to, ko visai nenorėta pasakyti. "prekaitei tris žodžius", o tu perkaitei 2 sakinius ir radai tai, ko net nėra, o tu matyt norėtum, kad būtų.
savo komentaru norėjau pasakyti, jog, kad ir koks jūsų didis protas bebūtų, kad ir kaip, jūs didieji mane supantys išminčiai, kratytumėtės banalių frazių, nes kratotės jų kaip maro, suprastumėte, jog yra taip kaip yra..ir taip būna VISIEMS ir net tada, kai bandai viską daryti nuoširdžiai ir teisingai.

Iskra: perskaičius gal 10 kartų pagaliau supratau, ką nori pasakyt. atsiprašau.

bet vistiek šito posto esmė, kad kažkas prasideda, o ne baigiasi. o prasideda nežinia kas. ką seniau dar galima buvo nurašyt į gliukus/sutapimus, dabar tai pradeda gasdint, nes viskas labai logiškai, labai tiksliai siejasi nebeaiškiais ryšiais, kurie vis labiau stiprėja ir apima kasdien vis daugiau.

nieko. būna.

manau,
kai viena baigiasi, kita prasideda. o baisiausia tai, jog pasibaigus vienam etapui kitas atrodo nerealiai baisus, nes jame viskas "labai tiksliai siejasi nebeaiškiais ryšiais, kurie vis labiau stiprėja ir apima kasdien vis daugiau". neaiškūs ryšiai bent man sukelia baimę..