« Maistas, Pinigai, Ekologija, Prekės | Main | Свобода и Познание »

Pirmas daugmaž pasisekes savas "projektas"

Šitas. Statistika.

Regis šiandien pabaigiau galutinai, nebent taisysiu klaidas.

Norėjau sukurti instrumentą mokymuisi.Darbo instrukcija: Žmogus gali skelbti uždavinį norėdamas patikrinti savo sprendimą ar norįs padėti kitiems. Jei jis suklydo - paštu gauna pranešimą, taip jis gali save patikrinti. Kas nors atėjęs, gali spresti uždavinius ir mokytis.

Projektas sulaukė apie 28 žmonių dalyvauvimo ir kažkur apie 150 lankytojų (žinojo ne tik pirmakursiai iš Progsys, bet ir keli antrakusiai informatikai). Buvo žmonių, kurie tingėjo, buvo tokių, kurie bijojo įkelti netaisyklingą sprendimą (kas pagal koncepcija yra klaidinga). Manau, projektas iš dalies pasisiekė - mano "darbas" atsipirko žiniomis kurias gavau. Po perlaikymų pranešiu dėstytojui.

Ėsminės klaidos: bloga dokumentacija:) cituoju "visą informaciją praleidau - nuėjau žiūrėti nuorodų". Manau, kaip blogosferoje jau kartota, reikėjo vizualizuoti. Blogas turinio palaikymas - jei nebūtų kelių žmonių, KAP`as prarastų dar daugiau auditorijos dėl nusivilimo.

Bendrų žinių ir komandinio darbo privalumai nenuginčinami. Norėtųsi turėti dar ir vieną bendrą (šio dalyko turėjau 2 konspektrus ir dar 2 vietas iš kur traukiau žinias) žinių saugyklą, kurią galėtų pildyti visi suinteresuoti žmnonės. Tai būtų labai pravartu suvokiant kursą ir užduotis, kuriuos yra KAP'e, nes dažnai norėtųsi duoti nuorodą į sprendime panaudotas žinias, tačiau galėjome duoti tik žodini nurodymą kur ieškoti ar perspausdinti informaciją.