« 8 марта | Main | Japonas apie popierių »

Mano Debian woody

po 2 ar 3 instalicijų pagaliau normaliai dirba x wndows, mozilla ir xchat. deja lietuviškos raidės matomos tik mozilloje. Kaip norėtųsid dar rusiškų raidžių ir operos, kokio MSN IRC ICQ kliento, teksto redaktoriaus ir 'explorero'. tiek to po kokio mėnesio bus. Dar kažkodėl tai negaliu prijungti apt-get prie kitų nei ameba...ktu.lt, ...balt.net, ir security.debian.org - tikriausia rankos kreivos:) x-windows lūžta, kai tik įjungių xtt modulį:( ką dar pasakyti? a. didelis ačiū http://h2o.sky.lt/debian-diar ir žinoma debian.home.lt.
geriausia kad be mozillos niekas nestabdo:)

hm. labai įdomiai gyvenimas vyksta - dažnai galvojų kaip bloginsiu ir užmirštų net api ką galvojau. kažin ar sveikas toks įpratimas žiūrėti į save iš šalies...
vakar beeidamas gedimino prospektu iš treniruotės pratesimo darbų sutikau micių:) šaunu:) tik galila kad į vitrinas užsižiopsojau ir vėlai pamačiau - kovos menas, kovos menas...:) nė velnio!

Comments

o ar galetum kada issamiai parasyti papunkciui kuo debian krutesne distribucija nei kitos?

na šeip tai LT ar RU raides nera sunku susidėti, skaitei straipsnį debian.home.lt (kuri šiuo metu aš prižiuriu:))) ar aplamai debian yra geris. Jei kas neaišku klausk mirke manes, padesiu.

Infernal`H: nzn. prieš tai 2 dienas naudojau red hat su kde tai žiaurei stabdė. man tai vienintelis skirtumas. ir šiaip debianą užinstaliavau tikėdamasis kad mažiau viskas stabdys ir lūžinės nei ant win98 - kai viską susidėsiu žiūrėsiu.

Vooz2: ačiū, ir nemanyk kad tuo nepasinadosiu:)
o strapsnį jau kelis kartus skaičiau.

Ot paprieštarausiu Vooz2 ;-) debian nėra toks jau ir geris kaip kad gentoo ;-) vo gentoo yra geris, valdo jo paketų sistema, o debian`e - koke tai nesamone tas apt-get ;-/ siunčia binarą, ir aplamai veluoja naujas softas gerokai. Nors.. nepaisant to, visgi myliu ir debian..nuo jo pradėjau..:}

Man tai paprasciausias idiegti ir pakankamai stabilus distributyvas yra Fedora. (Jau nusibodau su savo reklama).

Gal as bishki lame, bet programa apt gi dirba su rpm'ais (Redhato ir dar keliu distributyvu paketais). Man atrodo, kad debiano paketai vadinasi deb ir apt debiane naudoti kazkaip keista. Ar as klystu?

Be to mic man atrodo kazkur bloga rashe su jo pasirinktais tekstu redaktoriais ir visais kitais dalykais.

Laimingo sporto :)

aciu, bet joks cia sportas - tiesiog optimizavimas...