« Rykste is virsaus | Main | Ir stai tai baigiasi »

Pasigyrimas

Na jau niekaip negaliu nepasigyres. Galu gale po simto vargu pavyko padaryt dual boot sistema linux ir windows. Na jau taip puiku. Tik vat, dar beliko issiaiskinti kodel debian pagrindu pagamintos sistemos ne is pirmo karto man uzsikrovineja.

Ooo problemingoji kompiuterija!..

Comments

O kam tau tas linuksas? Taigi jis serveriams skirtas. Pabandyk Windows XP - labai gera operacinė sistema desktopui: palaiko daug hardwaro, yra labai daug gero softo.

Tiesa pasakius windowsas sikna paskutine. Galvoju, net darbui pradet naudot linuxsus (bent "this is just your annual information loss and system crash" nebebus). O dabartinis technologinis progresas prikure gausybe linux distribuciju kurios irgi labai desktopiskos :)

linuksai valdo. pas mane debian etch. super

Tos distribucijos skiriasi tik wallpeiperiais ir ikonom. Duomenis jei prarandinėji, tai prarasi bet kur. Be to kasdienes užduotis ant linukso atlikti bus sudėtingiau. Pamatysi.

na nepasakyciau, kad skiriasi wallpaperiais ir iconom. Pagrinde linuxai is vis neturi anei wallpaperiu su iconom, o tik konsole. Grafinis interfeisas atskirai eina. O kad kasdienines uzduotis sunkiau atlikt tai nesutinku. Toks pats ir wordas yra, ir fotoshopo atitikminys. Net coreli atitinkanti programa yra. Taigi is esmes niekas nesikeicia.