« Pasigyrimas | Main | The new age of shitcore »

Ir stai tai baigiasi

Siandien baigesi konferencija Holokausto klausymu. Atvaziavo net "exchange students" is Italijos ir Lenkijos. Tai visai, sakyciau, smagu buvo alaus pagert ir pakalbet. Buvo toks juokingas lenkas kuris nuolatos visus pertraukinedavo ir snekejo juokingu sutenerio tonu. Ir buvo dar itale sakanti yeeeeeeeees ir noooooo.
-I'm going for a piss
-Noooo...Yeees?

Poto dar cool buvo Sabot paklausyt. Labai patiko. Ir si karta girtam vaziuot dviraciu geriau sekesi. Ne karto nenukritau ir nepartrenkiau ne vieno zmogaus. Ir tada grizes namo pradejau rimuotai sneket be jokios priezasties. Ryte pabudau per velai, kad speciau i pirmaja dali antros konferencijos dalies. Ir savijauta tikrai ne ta buvo. Bet uzkandus ir isgerus specialaus gerimo is Gajos butelio, is karto geriau pasijutau, ir tvirtai nukeliavau moderuot. Ir viskas ejos kuo puikiausiai. Net knyga dovanu gavau.

Vat dar pasiziurejau dabar Requem for a dream ir galiu pasakyt, kad kaip ir visi filmai kuriuose kas nors turi bendro su venomis, man jis buvo zoskas. Tikrai zoskas. Taigi geriau dabar paklausysiu grinduko ir bus vel viskas gerai.

Comments

grindukas viską gražina į savo vietas

o taip ... grindukas kiekvienam gyvenimo atvejui... :)

Na requiem for a dream turi gera garso takeli, o shape tai ant pagyriu geriausiai yra redbull ,)