nóvember 26, 2008

tik nepamirsk.

daugiau nei pora savaiciu rytais o kartais ir naktim klausai to, apie ka isausus sestadienio vakarui, protingas ir itin teigiama energija spinduliuojantis..na tikrai ypatingas zmogus, per paskaita apie Islama muzikoje, tau ir kitiem kalba.
tada pasidaro silciau nei silta.
ir siaip. supranti, jog viskas tiesa.
na gal neviskas.

nes kazkas mato, kad tu prisijungei, bet vis dar bijo kalbet. o gal nebijo. gal nenori. gal nebenori. gal nebemato matydamas. gal istiesu kiekvieno musu galvose ir sirdyse egzistuoja tokie kompiuteriniai mygtukai kaip 'Del'ete ar 'esc'ape. tik dar nevisi mes juos atradom. nevisi dar mokam nuspaust ji laiku. o as net neieskau. jis rado.

o man tikrai liudna pasidaro kai susiduriu su savim. va taip. kaip kaskart. dazniausiai siuo laiku. ir sioj vietoj. gal delto vakarais taip nemegstu skubeti namo. nes sitos sienos man primena kai laukdavu ir braukdavau kalendoriui dienas..dienas iki..nieko kaip poto paaiskejo. o gal net daugiau.
as juk minejau, kad keisiu sienas.

o istiesu yra geru dalyku. pasirodo, kad tai, ka tu sia akimirka skaitai, saitai netik tu. o dar egzistuoja tikrai bent vienas zmogus kurio nei tu nei as nepazistam. delto smagu. nes suvokiau, kad taip galiu perduoti zinute netik tau, bet ir tiem, kas keistai interpretuoja sufizma. ir dabar perskaites sypsosi tikriausiai. kaip ten bebutu.

vis dar jauciu nuostabu skoni. kavos kurios jau pries pusvalandi nebera. bet kvapas vis dar sklando kazkur aplink mane.

rytoj bandysiu Picasso gyvenima sutalpint i 15ka minuciu..nors vis manau, kad isivaizduojamam chronometrui prasilenkiant su 900ja sekunde as busiu dar tik ten kur jis susipazino su Mattise'u.. na bet juk..bus taip kaip turi but.

tik nepamirsk. viskas yra paprasta. ir desninga.

DSC06827.JPG
o cia tik nuotraukos-tai ka skaitai.

Posted by ingra at 26.11.08 01:52