desember 2, 2008

bet istikro juokinga

Gruodzio pirma.
pabrango transportas. ta prasme, kad uz vaziavima mikriuku turejau vietoj senu triju litu sumoket visus keturis. na bet, kad jau ilipau. sumokejau. nors jei butu buvus kita diena, tikriausiai buciau islipus. rytoj vaziuosiu autobusu.
o priestai. pabudau. uzmigau. pabudau. apsidziaugiau. ir vel uzmigau. poto pabudus kazkaip jau nervingai pradejau ruost pusrycius.
jo. zinai. man svarbi labai pasidare dienos pradzia.
rytinis grojimas klepu. arbatos virimas dar pries pasiekiant vonia. ir pusryciai. graziai padengtas stalas. ir po valgio, nebylus zvilgsnis pro langa. o poto jau galiu begt. nors nebegu. nes nesuprantu kur tureciau skubeti.
pramiegu. paveluoju. na ir? kas is to? nuo to nedarau kazko blogiau nei daryciau pries tai. nes isleto pradedama diena - nemoku blaskytis.
aha. truputeli kontrastas. paradoksaliai visa tai skamba zinant, jog siandien gruodzio pirma.
siandien diena, kai as paverciau i sipuliukus savo svarbiausia keramikine forma (suprask didziausia is triju). semestro darba galima sakyt, nudirbta per penkias dienas. o dabar liko vos dvi savaites. bet as ir toliau rukau valerijonus ir sypsaus.
turbut taip turejo but, nes jau nuo pusdienio gruodzio pirmosios, tos formos pradejau nemegti. o tik pasakyk kazka negero ant savo vaiku, tie ims ir subyres i sipulius. negalima..
nors siaip nepykstu. nei ant saves, nei ant formos, kuri subyrejo.
delto negaliu pykti, bet galiu pykt ant saves del ko kito.
kad ir dabar. uzuot damusinejus savo straipsnius, kuriu nesuvokiu, kaip nesugebu jau savaite damusti, visa vakara , tiksliau puse nakties, ziurejau filmukus, per tuoj manau visuotiniu drugsu patampanti youtuba (kazkaip dabar pateisinu jo uzdraudima Turkijoj, nors motyvai oficialus ir netokie).
(...)
o rytoj aiskinsiu, kad as uz ekologini mena ir, kad noriu ji kurt..bandysiu itikint, jog nemoku is siuksliu sukurti nieko, delto man reikia JOS pamoku.
bet istikro juokinga.:D:D:D:D
..
na gera tik tiek, kad maniskis brolis jau ryt judes i Turkija. kazkaip dziugu uz ji. na tikrai. dabar turesiu tik dar didesne motyvacija ten grizti. nes labai pasiilgau arbatos Kantin ir seimynisku pokalbiu.

Posted by ingra at 02.12.08 02:49