desember 12, 2007

Šiandien ieškodama

šiandien ieškodama geresnio sprendimo būdo ir vėl iš naujo atradau užupio radiją 94,8 FM.
vienu metu net negalėjau nieko daugiau paišyt, nes rankytės ir kojytės, nors ir sėdimoj būsenoj, bet judėjo. kursiokės kreivai šypsojosi ir juokėsi. turbūt nepiktai.
nors iš tiesų man tas pats.
šiandien manyje buvo užviręs revoliucijos nuotaikų prisotintas kraujas..bet:). kažkaip važiuojant autobusu viskas išsiblaškė.
**
dar turiu klausimą. gal TU žinai. kokiu būdu įmanoma būtų išlaikyti stiklą aprasojusį? (ta prasme. na įsivaizduok. 15X15 stiklo plokštuma. ką dar pajungti, kad jis visą laiką būtų aprasojęs? (kol tas pajungimas būtų pajungtas) šildytuvas drėgnas? kas? reikia paprasčiausio techninio sprendimo. galvojau, jei feną pastatyt po stiklu..bet kažkaip..nemanau, kad rasotų.. ir čia garuojančio vandens stiklinė netinka. nes tokį stiklą tarkim reikia išlaikyti aprasojusioje būsenoje porą valandų. jei žinai parašyk..o aš juk žinau, kad tu žinai.)
**
na o dabar toliau. aš puikiai suvokiu, kad jie bando mus bukais padaryt. apkrauna savo darbais visais, užduotim. iškreiptais deadlainais ir t.t. ir panašiai.
šiandien nuėjau į vieną teorinę paskaitą, nors laiko jau visai nėra ir darbai dega. 171 vietos auditorija buvo na..pustuštė..beveik tuščia. aš taip džiaugiaus, kad ten buvau.
nes. na nes.„tai kas gali būti parodyta, negali būti pasakyta“ - Lichtenšteinas sugebėjo man skelti antausį paskaitos metu..ir jokie čia ne ką matau, tai tą girdžiu. ką girdžiu - matau.
mhm mhm.
(...)
mano mobiliajame telefone yra toks dalykas ir kažkada aš su susisžavėjimu technologijomis užfiksuodavau ten šį bei tą skiltyje . tik gaila, kad datų nėra. bet dabar taip keista skaityt:D:D:D:D
Ÿ→Lupinis pulvirzatorius, sauksteliai, sietelis mazas, kempe, indeliai kosimui, indeliai uzdaromi, bakeliai, klizmutes su adatom metalinem ir gumines, vienkartiniai indeliai, markeriai, vario, mangano, gelezies,(kobalto), oksidai prie rasu kapiniu.actas, bliūdeliai
→Tribes of the city
→L`auteur ast mort - MIChael FOUCAULT
→Autorius = siuvėjas
→Gimęs kūdikis - indas kažkam užpildyti, net ne asmuo
→Technika reikalinga suvaldyti jausmui
→Asmuo = procesas (sudėtingas ir nuolat kintantis).asmuo nėra objektas
→Glazuos: juoda blizgi, matine pastele kokia*2, žalia vario, žydra vario, balta blizgi, bespalvė, melyna su žalia, geltona, ruda
→Hyprolipid comfort
→Sia - breathe me www.transbuddha.com/mediaHolder.php?id=808
→Tai, ko nera medijoje, nera isviso
→Keira Knightley
→www.tapatybe.lt
→Prijuostes, maisai, vielute, balto vyniojamo 8m
→Bruno K. O(su dviem taskiukais virs)ijer
→1827 1931 2030 2126
→Salacgriva
→2056 2135 2215
→J.leinartaite@yahoo.com
→E.HUBART „jei norite isvengti kritikos, tai nieko nedarykite, nieko nesakykite ir būkite niekas“
→Zaz 956, vw 2t
→Michael Gross's (terracota)
→Dirty prety things
→Emilija Blinstrubyte
→Antony Gormley
kolkas tiek:D:D.
kas juokingiausia, kai kuriuos įrašus atsimenu labai gerai, o kai kurių ne tik, kad neatsimenu, bet ir nesuprantu:D
Ko nematai, to nesuvoki egzistuojant.
Untitled-Scanned-01b.jpg


Posted by ingra at 12.12.07 00:19
Comments

reikia oro drėkintuvą pastatyti po stiklu. brangus malonumas jeigu tik porai valandų. bet po to patalpoje būtų be galo smagu .)

Posted by: Eimantas at 12.12.07 18:44

taigi. oro drekintuva pastatai po stiklu, ir ijungi. stiklas visa laik rasoja. kodel brangu? kiek mazdaug kainuotu. tarkim, man reik to uzrasojusio stiklo gabaliuko dvi savaites po 8nias valandas per diena.

Posted by: Ingra at 13.12.07 00:22

Brangu jeigu neturi oro drėkintuvo, nes jis kažkokius nesvietiškus pinigus kainuoja. Bet jeigu gali jį išsinuomot arba pasiskolint tada viskas puiku.

Posted by: Levas at 09.01.08 01:15