desember 20, 2005

myliu juos

Siandien buvau pas vaikucius vaiku namuose. nunesiau pyraga (tiksliau nunesem, nes buvau su Gryte).
blyn..prisiminimu banga uzpludo. atsiminiau, kai vasara beveik kasdien pas juos eidavau ir maziausiai pusdieni praleisdavau su jais. visi tokie paugeje:). mazasis Erdaganas, kuriam vasara buvo tik 11menesiu jau pats vienas stovi. nemoku apsakyti kokie jausmai apima bendraujant ir bunant su tais vaikais. blyn. vos neapsizliumbiau kai Ernestas pasake: „pasiilgau jusu“. kazkaip mielai tai skambejo. o kai isgirdau, kad Pauliukas jau nors truputi kalba sirdutei isvis pasidare miela miela..kaikas pasikeite ir ne i gera. Gintaras internate. ir grupej du naujokai. broliukas ir sesute. atrode labai persigande ir pasimete..tik pasisveikinom. Ten daug sesuciu ir broliuku gyvena. Visu akytes tokios mielos..ir siltos. pribega, sokineja, kad pakeltum. jiem taip truksta to rupescio. ne visiem. o kiekvienam atskirai. visada vasara pamenu kaip ten budavau, stenkdavausi buti demesinga kiekvienam. Siandien Edgardas parode savo 'pasiekimu knygele' jis tik 2okas, o is sono rodos pranoksta dabartinius 6tokus. visi jie tokie. Galbut suauge nelaiku ir pergreitai.
2ieji vaiku namai. tai tikriausiai vieninetele tokia vieta, kur taip gerai jauciuosi. Jauciu, kad kazkam manes tikrai reik. jauciu, kad kazkam reikia silumos ir demesio, kuri galiu duoti.
praskaidrinau diena ir sau ir jiems..ir na ir kas, kad rytoj gausiu neigiama is matiekos. nevisi dalykai apciuopiami materealiai. ypac tie, kurie suteikia tiek daug geru dalyku. geru dalyku ne sau, o kitiem. nera nieko geresnio, kai matai tuos vaikus besisypsancius. kai matai kokiu zvilgsniu jie i tave ziuri.
myliu juos.

Posted by ingra at 20.12.05 19:12
Comments

aciu

Posted by: xdirtx at 20.12.05 22:38

uz ka dekoji?

Posted by: Ingra at 20.12.05 22:41