desember 22, 2005

NEjauciu..NErandu..NEradau

Keista diena istiesu buvo siandien. o viskas prasidejo vakar. su visokiais: nespeju, neiskepiau, nepasiuvau, neturiu detaliu..ir t.t. <--- kalediniai pasveikinimai ir t.t.
atrodo iki 3ju nakties kepiau prancuziskus sokoladinius pyragus. (aciu GABI uz kulinariniu paslapciu pasidalinima). nusideginau ranka orkaitej..skauda..bet pyragas gavosi tikrai LAAABAI skanus. dabar nors viena dalyka sugebu daryti tikrai gerai (GABI deka). Klasiokai gyre. Piesimo 'kolegos' tiesiog LIAUPSINO. zodziu. darbas nepraejo perniek. visada malonu, kai tave giria uz tai, ka taip stengeisi ir darei (tikrai su meile:)).
apskritai praita naktis buvo visokie pakavimai, klijavimai, kepimai, tepimai ir kitokie -imai. bet gal gerai...nors nznau..
tikejausi visoje darbo eigoje nors siektiek pajusti kaledu dvasia. NEpajutau.
rytas. rodos viskas gerai. pasveikinimai savo vietose. maiseliai sukrauti. (siandien istiesu pasijutau kaledu seneliu..kazkaip..)
vaziuojam..(aciu mamai, kad paveze). kazko labai inirtingai ieskojau tasej. neradau. poto pamirsau ko ieskau. ir labai susiparinau. tik dabar nesuprantu del ko. ar del to, kad neradau, ar del to, kad pamirsau ko ieskojau:). paradoksalu.
pavelavau i integruota pamoka..bet nieko.
tikybos kabinetas. spalvinam kazkokias gelytes. mazdaug psichologinis testukas apie praejusius metus...ar kzkas panasaus. Anglu mokytoja (kuri buvo viena is integruotos 'vedeju') ikvepe gera nuotaika. Kalta turbut ne jinai, o tik CD is kurio grojo labai jau shizoidishkas balsas, kuris primine tiek daug. o svarbiausia vasara. praejo 1.5 valandos ir as NEpajutau kaledu dvasios.
Maniau nors 'kucios' su klase man ta dvasia ikveps (musu sulej yra tikrai GILIOS kaledu sventimo tradicijos...kadanors jas visas aprasysiu..na bet gal nedabar, nes norisi toliau keliaut butuoju laiku). Siaip tai buvo geras. nes..na visi prie kiekvieno priejo, ir sake tai, ka galvoja. linkejo visokiu dalyku. ir zinai ka? blyn. as nemaniau, kad mano klasiokai turi TOKI poziuri apie mane. TOKI tai ne blogaja. o GERAJA is didziosios raides (GERAJA XXL) prasme. t.y. siandien isgirdau tiek daug dalyku. kurie..kazkaip..nznau..na..sunku cia apsakyt. viduje net kaupesi tokios teigiamos asareles. pasirodo istiesu jie mane vertina dar labiau, nei as pati. Kazkam sunku, kai man sunku. Kazkas nekencia kartu su manim. Kazkas mato mane, kaip pavyzdi. Kazkas dziaugiasi, kad i akis sakau karcia tiesa. ir siaip..na..blyn. kaip cia tau paaiskint dabar.. jeigu visa tai (o tuo tikrai tikiu) buvo tikras, turbut pirma (na gal per ziauriai cia, bet tikrai ne n-taji karta (!!!)) 'nesuvaidintas' nuosirdumas (jei jie tikrai sake tai, ka galvoja), tai blyn. na..susizavejau kaikuriais zmonem. sulig kiekviena diena jie mane stebina. Gal as pergreit viska nuvertinu..arba..gal matau viska pro pilkus akinius. bet..tiesiog..apibendrinant..visi tie pasakyti zodziai, mintys, pamastymai, pastebejimai man dave rozines spalvos. ta prasme..nespalvoti dalykai tapo spalvotais. Mano poziuris zinoma nepasikeite i kaikuriuos dalykus. Ko nekenciau juose, to nekenciu iki siol. bet atsirado daugiau dalyku, kuriuos dievinu. jei kanors supratai. tai gerai. atsiprasau uz abstraktuma. dabar tikrai nelaikas konkretizuoti.
beja kaip tai butu buve silta ir miela. kaledu dvasios ten taip pat NEradau.
dovaneles..mielos..nuosirdzios..bet jos ir islieka 'dovanelem'... kodel neradau kaledu kalediniuose atvirukuose? nznau.. tiesiog kaledu dvasios NEradau.
pasisedejimas su VISAIS klasiokais/klasiokem. siektiek keista, kai tiek skirtingu zmoniu susiduria aplink viena stala. tostai, girtejantys palinkejimai ir prisiminimai is anksciau. ir ten kaledu dvasios NEradau.
ir vel draugai. ir vel mielos smulkmenos kurios praskaidrina salta ziema. bet kur kaledu dvasia, kurios NEradau ir ten?
piesimas..kliedesiai apie sventes...sokoladinis pyragas..kaledu dvasia NErasta.
karstas vynas ir kava. kazkaip labai mielai pasnekejau su zmogum, su kuriuo anksciau taip nesnekejau. ta prasme. isviso TAIP ilgai nesnekejau (as apie trukme) ir juo labiau apie asmeniskumus. trupinelis shizovos nuotaikos, pasakojimu is praeities ir jauduliuko. na anyway. buvo miela. bet kur kaledu kavapas? NEradau.
grizau namo..
nors ne..pries tai dar vaziavau autobusu. keistas autobusas. raudonos plastikines sedynes. miegantis vaikinas. plepanti mergina.
prie manes sedejo kazkoks ciuvelis. ir arba cia mane jau paveike vakariniai pokalbiai ar kas. bet..jis taip snirpsciojo nosimi, kad viena akimirka pamaniau, jog verkia. tada taip kazkaip pasisukau. susiraukiau ir toliau ziurejau pro langa. idomu ka jis pagalvojo? poto keistai zvilgciojo tai i mane, tai i ta mieganti vaikinuka garbanotais plaukais. ir vel snirpsciojo..tikrai maniau, kad verkia..bet gal sloga. islipau savo stoteleje. tas..(pavadinkime ji 'kolega verksniu') 'kolega verksnys' staiga netiketai irgi islipo toje pacioje stoteleje. ejo ta pacia kryptimi. vienu metu net suabejojau savo saugumu...cia man vis paranoja po kazkelintos vasaros patirties..taigi..autobuse kaledu NEradau.
ejau namo..maciau languose lemputes, bet jos man ir tebuvo 'lemputes'. O kur kaledos. PAmeciau?
sestadieni bus kucios. rytoj penktadienis...o as to nejauciu.
kodel?
gal pati is saves atemiau ta dvasia? NEzinau.
ant stalo guli vokai, pasto zenklai ir namudiniai atvirukai. tiesa...nei vienas is ju neuzrasytas...zinau kuris skirtas kuriam..bet jie visi tusti. kazkaip butu kvaila siusti palinkejimus proga, kurios NEjauti. ir kuri isvis...jau pradedi abejoti ar YRA.
zinau, turbut bus dar keisciau, kai mano mintis kazkas gaus jau po 'progos laiko'. bet ka man daryti? negaliu sveikinti ju su tuo, ko NEjauciu.
blyn.
kas pavoge mano kaledas?

Posted by ingra at 22.12.05 23:26
Comments

nejaučiu, nerandu, neradau, bet jos pačios ateis ir sutryps mane. sutryps, sugniuždys, bet aš paskui stosiuos, kelsiuos, užsilopysiu žaizdas, išsigydysiu mėlynes, susiklijuosiu kaulus. tačiau kažkas bus nebe taip.

Posted by: Merė Raili at 23.12.05 00:29

a tai ką jau kalėdos pas tave buvo ;-/? nesuprantu a tų visų šokinėjimų, klijavimų pakavimų iki 3 nakties... kam to reik??
kas nuo to pasikeis? niekas !
a, kad pamiršti ko ieškai tai čia nuo pootimo taip, man irgi taip būdavo, a daba kai mečiau ta juokingą reikalą, tai ir pamiršinėti užmiršau

Posted by: luddite at 23.12.05 08:28

jo nepusti labai zajebys :D atrandi gyvenimo dzeugsma :DDDDDDDD

Posted by: adomas at 23.12.05 13:35

nebepuciu

Posted by: Ingra at 27.12.05 14:03