desember 19, 2005

savaite is savaites

pirmadienis: vos atsikeli...prakrapstai akis..kava-mokykla-kava-namai
antradienis: vos atsikeli..prakrapstai viena aki..greita kava-mokykla-kava-namai
treciadienis: vos atsikeli...prakrapstai..neprasikrapsto.-mokykla-kava-namai
ketvirtadienis: atsikeli..prasikrapstai mintis..-mokykla-1/2 kavos-piesimas-namai
penktadienis: issiriti is lovos..prakraipstai akis..greita kava-mokykla-kava-namai
sestadienis nR.1: pabundi - fotokompozicija - kava - namai
sestadienis nR.2: pabundi - videokompozicija - kava - videokompozicija - namai
sekmadienis:NAMAI: miegas iki pietu - namu tvarkymasis - ruosimasis savaitei - miegas
pirmadienis+antradienis+treciadienis+penktadienis = gruzas. nes galvoji apie kiekviena diena. apie itampas sukeliancius atsiskaitymus. ir apie sestadieni. ir nesvarbu jis butu nR.1 ar nR2. jis atima visas tavo mintis ir visa laika. ketvirtadienis = siektiek keistesne diena..prasidanti ispaniskai. amzinas lekimas. kartais atpalaiduojancios vokieciu pamokos, o poto piesimas... bet velgi..mintys sukasi aplink sestadieni
sestadienis = turbut mylimiausia diena. kai igauni ziniu. pasidalini idejom. ir siaip kazkaip. darai tai kas IDOMU ir apie ka galvoji visa savaite.
taip ir gyvenu as savaite is savaites

Posted by ingra at 19.12.05 01:52
Comments

;D....visiskai tave suprantu.... labai jau panasiai mano studentiskas gyvenimas klostosi: pirmadienis - 40 centu, noriu valgyti, antradienis - 10 centu, noriu valgyti, treciadienis - pinigu nera, labai noriu valgyti, ketvirtadienis - gavau stipendija, daugiau nieko neatsimenu, penktadienis - nieko neatsimenu, sestadienis - vis dar nieko neatsimenu, sekmadienis - ahujenas pahmielas, pirmadienis - 40 centu, noriu valgyti...............;D;D;D;D;D

Posted by: Sheixas at 19.12.05 03:26

pize, vaikuciai, kai pradesit dirbti pilnu etatu ir dar su virsvalandziais, tai suprasit, ka reiskia gyvenimas savaite is savaites. kai rutina juoda. darbas-namai-miegas. grizti, paziuri telika, paskaitai ka nors, ir jau miegot.
prisimenu kaip pries metus buvau nepriklausomas, nedirbau, ir t.t. blet koks laimingas ir laisvas buvau, bet nevertinau. kaip ir jus, panele, nevertinat kiek dabar laisves turit.

Posted by: pazistamas at 19.12.05 16:27

jei pabosta rutina, pabandyk gert arbatą. čia šeip.

Posted by: o ne! at 20.12.05 01:43

sakai nevertinu kiek turiu laisves? tik tu man ja parodyk. na taip. jei tos valandos kai bandau uzmigti ir neiseina vadinamos laisve. tai NUOSTABU. turiu jos kokias 4-5 valandas per para.
del arbatos. tai LOL.

Posted by: Ingra at 20.12.05 19:12