júní 3, 2005

muilo burbulai

Ryga
birzelio 30ta diena
kazkoks mistinis klubas pavadinimu "dream factory"
ir svarbiausias dalykas THE WHITE STRIPES
apie si tusa jau galvoju kokia savaite..ir tik dabar pradejau realiai kazka sukti..blemba..ka cia sugalvojus..
koks absurdas, kai tikrai idomi grupe turuoja, o LT organizatoriai didieji musu, koncertu ir "zvagzdziu" gaudytojai, nesusidomi tokia muzika. THE WHITE STRIPES..blemba..dar dabar pamenu kaip liudejau suskaldzius ju albumo CD....reikia ijungti visus galimus mastymo budus ir sugalvoti..ka cia padarius, kad birzelio 30ta diena atsirasciau butent ten, kur dabar yra mano mintys?
atrodo viskas elementaru..pasiskolini/uzsidirbi/paprasai geru zmoniu koncerto bilietui pinigu, pasiimi kanors i paranke, stoji i trasa istiesi ranka ir neilgai teks laukti, kol tavo dream patams reality..
BET..mane nervina mano gimimo data ir konservatyvus gimdytojai..et..arba ne...tikriausiai as pati susikuriu kvailas problemas per savo suknistus kompleksus...turiu kompleksa (pirma kart tikriausiai tai sau pripazistu)...turiu griozdiska nepagydoma kompleksa...kompleksa kazko prasyti..blemba...nesuprantu kur sitas talentas dingo? anksciau mokedavau isprasyti viska...tiesiog buvau galima sakyt...savotiska meistre sioj srity..o dabar neturiu tiek ugneles ijungt antra pavara ir tiesiog elementariai paklausti..
nebesuprantu kas man daros..
pasidariau kazkokia...brrrr..
gal turit kokiu pasiulymu?
kodel zmones, pilni neapsakomo altruistiskumo butent dabar yra taip toli, kai tau ju reik? et...metalines gelytes.. :(

Posted by ingra at 03.06.05 00:59