júlí 26, 2005

zodziai tarp eiluciu

pagaliau sedziu prie baltojo stalo.:D
laikas bega, zmones keiciasi, tai kas yra aplink - taippat.
paskutinis menuo buvo toks hyperaktyvus, kad nespeju dar susiorientuoti dabar juoktis ar verkt. ta prasme...zinai.., kaip kartais buna. kai gristi is kokios keliones, ar tiesiog pasibuvimo pilnas emociju ir ispudziu..o poto savaite gyveni tuo, ka patyrei. na gal tau taip nebuna...gal taip buna tik sentimentaliem zmonem..na bet et. zodziu..o as pastaruoju metu net nespeju tuo gyventi ka patyriau. nes viskas tiesiog kulversciais verciasi. ivykis po ivykio. zmogus po zmogaus. ta prasme. laikas tikrai nestovi vietoj. ispudis po ispudzio. ir net nespeji sureaguot, kad jau pasidziaugei kazkuo, kai ateina kitas dziaugsmas. nezinau ar suprasi ka tuo noriu pasakyt...tiesiog viskas labai greitai keicias. as ir vel jauciu laiko tekme.
daug pokyciu aplink. net nepajutau kaip prabego keli menesiai kai sese nebegyvena kartu..tik vakar supratau tai..kai pamaciau sese po ilgo laiko ir kazkaip savo visuma pradejau sypsotis. tokia nuosirdi..tiesiog nuosirdziausia sypsena issisiepe manyje. turbut as jos kartais irgi pasiilgstu...
blemba..kiek daug patirciu as cia neaprasiau..reikes turbut padaryti atskira bloga mazdaug...'mano trys menesiai (vasara)'.
nes turbut kaip niekada, per sia vasara, mano tariami stalciukai buvo perkraustyti milijonus kartu..vertybes keitesi..ir jauciu, kad tuoj bus atverstas naujas sasiuvinio lapas, ir nesvarbu, kad ankstesnio dar tikriausiai nebaigiau prirasyt, o gal net nepradejau..
tiesiog kartais ateina toks laikas, kai norisi uzbraugti (bent punktyrais) linija ir pradet viska is naujos eilutes..jau kiek kartu esu bandzius tai daryt..bandzius..bet ne visada iseina atsiriboti nuo to ka kartais vadini praeitim..na nebent sugebi kardinaliai viska perdelioti..kaikurie stikliukai vis dar lieka ismige taip giliai, kad, kad ir kaip tu to noretum tau nepavyks niekad ju iskrapstyt. tai kaip randai..pasilieka tavyje visam laikui..
ir apskritai ka as cia kalbu. su savo sentimentalumu as turbut visada einu du zingsnius atgal ir tik viena i prieki..tikriausiai todel taip ilgai vis dar stoviu vienoje vietoje..
o zmones kartais tiesiog praeina pro sali..

Posted by ingra at 26.07.05 12:12
Comments

joa.. tos seses. nespesiu zengt zingsni o jau augini ju vaikus...

bek toliau, tik neatsigrezk!

Posted by: juanita at 30.07.05 18:18