evillyrics | 1

šitas softas daro tai, ko aš seniai norėjau iš iTunų - įdeda dainų lyricus į mp3 tagus. viskas automatiškai ir nemokamai. ir dar veikia kaip karaoke mašina. tiesiog +++

wtf čia groja? | 1

kai to klausdavau savęs, tekdavo įsiklausyt į dainos žodžius, pagooglint, paskaityt keletą lyrikų ir atradus sušukt wūhū. dabar galėsiu šukaliot dažniau, kadangi atradau softą, kuris pirmus tris veiksmus padaro už mane.

dainuškos | 1

šiaip niekad nerūpėjo, kad mp3 taguose totalus bardakas, bet kad jau reikalas prispyrė, tai niekur nedingsi - naujas plejeriukas tik tagus tevalgo. tik dabar nežinau, su kuo juos tvarkyt. reikia tokio, kad kuo mažiau su rankutėmis darbuotis tektų ir kad albumų viršelius iš kokios duombazės parpūtusi priklijuotų prie dainos.

yra krabas, bet man netinka, nes klausaus dainas ne albumais, yra fixtunes, bet mokamas. gal yra kokia alternatyva?

mano pirmas pc | 1



paskaičiau tamolės postą ir prisiminiau savo pirmąjį kompiuterį. be perstojo žybsintis žalias ekranas, du 5¼ diskasukiai ir totalus nesupratimas ką su juo galima veikti.
dar ir dabar namuose kažkur mėtosi tie diskasukiai ir keletas flopikų. gal kada reiks jį prikelt iš numirusiųjų, jei tik pajėgsiu sudėti visas dalis vėl į krūvą.

migruoju | 4
va va, ir aš kotais labai užsinorėjau linux'o. keletas nesėkmingų bandymų, biški live support'o ir aš jau džiaugiuos savo naujuoju desktop'u. šiaip viskas kolkas pakenčiama, tik vat nerandu skino winamp'inio ant xmms.
klava | 10

anksčiau mano klava sakydavo cik cik cik, dabar kotais pradėjo sakyt klerk klerk klerk. išnaglėjo, ar kaip?

p.s. selfupdate'as.

max payne 2 | 4

preitą vakarą ir šią popietę okupavo ponas max'as ir jo draugužė. tiesa trumpas, bet visgi malonumas neišpasakytas. gaila tik, kad pavėluotai, bo manau visi, kas dabar skaito, senokai pamiršo tą jausmą, kurį apturiu aš. ta proga ir į oficialų saitą nušokavau pažiūrėt, kada ta trečioji dalis išlįs iš rockstar game programišių desktop'ų. atsakymo neradau, tačiau sužinojau ką kitą - max'as naudojasi tokiomis pat rodyklėmis kaip manosios.

boombox