« neiškenčiau (apie LBK 1.0) | Main | anime »

dienos nemalonumai

Vakar supratau, kad namie atjungė šildymą. Išsigandau. Ne dėl savęs, o dėl 'sploito. Jis dar visai mažas, neturi savo terariumo (!kolkas!) ir gali sušalti, ko aš, žinoma, visiškai nenorėčiau. Šiandien atvežiau jį darban ir su visa dabartine "chata" patupdžiau į kolegės voro terariuma. Taip ir tupi dvi brachypelmos šiltai ir drėgnai.

Kitose naujienose - padariau netyčia ir, turbūt, nepagalvojęs, vieną nelaimę su svn'u. Dingo pusantros dienos darbas. Atstatinėti kolkas sekasi gerai. Vis viena esu piktas. Reikės, turbūt, per google alerts užsidėti priminimą, kad kiekvienos dienos darbą, vis dėl to, reikia siųsti į pagrindinę repozitoriją.

Kiek pamenu kažkur internete (ir mano ska.nio.se žymėse) mėtosi knyga apie darbą su subversion. Teks paskaitinėti... Kadanors (tm).

Beje, kolege, gražus dizainas ,)

Comments

ne dienos gale, o kiekvieno prasmingo pakeitimo gale. ir komentare prirašant, ne *ką* padarei - tas visada gerai matosi diffuose, o *kodėl* tai padarei ;)

tokiu atvejų iš viso nieko nereiktų rašyti, nes toks klausimas dažniausiai nekyla .)

ačiū.) kažkaip po tetosSigitos pasisakymo taip kažkaip užsimaniau panaikint tamsius background'us.)

o tos baltos raidės baltame fone gražiai pas tavo kolegę atrodo, kaip ir visas meniu kažkur apačioje 10 kartų pasukus pelės ratuką


jei tau nekyla klausimas kodėl tai padarei, tai bent jau dėl kitų tai reikėtų parašyt