« auto-voyeur | Main | science 2.0 »

reliktinis pachmielas (c)

Ale kaip man šiandien švaku. reikės šefui pasakyti, kad pinigus man išmokinėtų tik penktadieniais... Dabar sėdžiu darbe ir mąstau kaip čia prastumti likusią dienos dalį. Tiesa, darbų tikrai yra. Ir įdomiu netgi (man per pagirias dažniausiai niekas nebūna įdomu, tad turbūt tai yra geras ženklas).

Sėdžiu ir gaivaliojuos redbuliu. Pakeliui į darbą galvoje knibždėjo tiek daug minčių, o dabar prieš tą baltą ekraną viskas taip išblėso... Net nebežinau ką be pridurti...

Atgaivaliojau savo aistrą pulo žaidimui. Tiesa, mokinė aplenkė mokytoją. Smarkiai. Partijų rezultatas: 2 - 4 mano nenaudai. Namie toliau sėkmingai ketvirta diena iš eilės nėra karšto vandens. Todėl vaikštau visas dvokiantis ir riebaluotais plaukais. Nekvieskite manęs į svečius bent iki savaitgalio (rytoj turėtų pajungti karštą vandenį).

Iš ligoninės po visų operacijų grįžo bobutė. Vargšelę paleido su kraujo užkratu iš ligoninės, tad manau, kad greitai reikės ieškoti kitos vietos gyvenimui. Ne dėl to, kad ji greitai iškeliautų anapilin... Tiesiog jos dabartinė sveikata su mano dabartiniu gyvenimo būdu labai nesiderina. Jeigu turite pasiūlymų - siūlykite .) Neesu tvarkingas, kartais grįžtu namo girtas. Mėgstu atsivesti draugę pas save į namus. Greitai pradėsiu studijuoti. Nuomą moku laiku (jeigu yra kas ją susirenka).

Darbe intensyvus deathmarch. Tris dienas iš eilės non-stop developinimo po 8'ias valandas. Bah... Gal kas norite mane nupirkti iš darbovietės? Pradinė kaina 2k. Su laiku gali ir pakilti...