« februari 2005 | Main | april 2005 »

mars 22, 2005

so solid fortress

kai _tomis_dienomis_ būna labai sunku galima įvairiais būdais palengvinti kančią. bet šiandien, kai akys atsimerkė tik 11:45 ir smegenys fiziškai atsirado vietoje 13:00, kai jos ten turėjo būti 08:00 viskas taip sunku, kad neįmanoma sugalvoti, kas galėtų tą kevala nuo manęs numušti. ir vienintelis mielas reiškinys yra tas, kad man yra daroma arbata.

ačiū tau, Anime...

mars 21, 2005

just do it... yourself

turite nusiskundimų dėl klaviatūros išdėstymo standartų? tada pasidarykite savo!

mars 15, 2005

new amplua

Tai vat repleisino VU SC senukus/senutes budėtoj(a|u)s į naujus šaunius tvirtus "Falck Security" vyrukus. Eisim pažindintis ir/arba gerti.

mars 10, 2005

wicked screen

labai faina žiūrėti "South park" filmuką apie toleranciją per vyno butelį. sauso vyno butelį. raudono. tada net cigaretės dūmai pasidaro labai saldūs. o užgesinus ją į nuluptą sudžiuvusį mandariną nebereikia net smilkalų.

myliu savo gyvenimą.

mars 4, 2005

super IDE

browsinau eilinį kartą po internetą ieškodamas sau programavimo aplinkos. suradau konsolinę. iš pirmo žvilgsnio - nelabai viliojanti. iš antro žvilgsnio patrauklesnė. iš trečio žvilgsnio susikompiliavau ir susiinstalinau.

rezultatas - 4 šablonų projektai. galima kurti helloworld.c, helloworld.cc, helloworld.java ir helloworld.pl

vienas funkcinio mygtuko paspaudimas ir tu jau turi arba *.rpm su nurodyta platforma arba *.tar.gz archyvą. smagu, naudoju iki šiol.

beje - linkas: http://www.konst.org.ua/motor

mars 3, 2005

apie barbarizmus ir kitokį humanitarinį stafą

išverskite man gerbiamieji žodį "nedapersigerti" į anglų kalbą. ačiū.

mars 2, 2005

hazardous

metu rukyti. ne iš karto. pamažu.

per daug jau apsipazorinau...