« Meškiukas Rudnosiukas | Main | Mergytė - uogytė, jau nebe pelytė »

televizija

90 darbo valandų per savaitę, kai pastovai skamba du telefonai, melejonas © žmonių stovi už nugaros, genda aparatūra ir kit., daro savo. Gryžus namo galima tik džiaugtis teliku tuščia galva. Vat kokias linksmybes daba žiūriu:

Reiškias bičas pasiima negyvą paną ir visaip ją krato, purto, bučiuoja ir kitaip žaidžia. Kartu dar jis neapsakomu balsu bliauna: "Ji gyva, ji gyva!"; Aplink jį stovi visokiausi daktarai ir žiūri į žemę (spėju, kad jei pažiūrėtų į tą bachūriuką - susižvengtų). Tas bičas rėkia "Ji gyva, ji gyva! Pažiūrėkit" ir tempia tuos daktarus prie mergičkos lavono. Tie žiūri ir sako, kad nifiga ji negyva. Užteks bičas žaist su tuo lavonu. Palik ją ir eik kam nors geriau atkeršysi ar kažą. Vienu žodžiu visas šitas vaizdelis © kartojasi kokius 3-4 kartus. Paskui medikai išvažiuoja ir bičas apsiverkia, kad jo medikai nesuprato ir net nebandėt taip smagiai žaist su tuo lavonu kaip jis.

Man vynas jau baigiasi ir dabar mėginsiu išsiaiškint, kas Vilniuj vežioja alkoholį ir maistą į namus. Jeigu dar bus sveikatos - pažiūrėsiu filmą iki pabaigos.

Comments

stiprybės tau. tikiuosi viskas praėjo teisingai (tm)

nnnnntaip.. skamba kaip normaki televizijos diena..