« StarMaking | Main | Internet Explorer Design Mode »

Listen to rap black brother

Šit. Laukiau laukiau ir nesulaukiau. Tiksliau sulaukiau visai ne to ko norėjau. Supykau žiauriai. Blemba nesuprantu žmonių motyvacijos, kurie pagamina kokio nors albumo feiką ir paskui pašeirina. Ką jiems traffico maža? Aš blt. susiradau albumą kurio norėjau, tyciau su visokiom konvulsijom visą savaitę ir še tau, kad nori klausau kažkokio voketukų rap'o. Nu nafik taip daryt?
Nu nesumąstau kokia galėtų būt iš to nauda/prasmė. Suprantu, tuos bachuriukus kurie sėdi garažuose ir piratauja CD. Kažkada senai kai debesis muzikos buvo galima nusipirkt kioskeliuose ar pan. yra tekę klausytis albumų ar rinkinių, kurių patys atlikėjai gyvenime nėra ir nebus išleidę. Čia viskas tvarkoj, tarkim bachuriukai nori padidint pardavimus ir duot ištroškusiems muzikos melofanamas, kurie laukia nesulaukia naujo savo muzikos dievuko albumo, paklausyt kokio rariteto. Nu liuks su jais. Nu bet mp3? Nafik?
Ir pabaigai afigenai durnas linkas, ant kurio katik užsiroviau. Neskaitykit. Pavadinimas įdomus, turinys total shit, bet kažkaip sugalvojau papuošt post'ą :)