Patobulinau vieną receptą ir štai, ką gavau.
Svarbiausia - nesiparinti. Pasidaro per valandą (su kepimu).
Reikės:
Pusantros stiklinės miltų
Trečdalio stiklinės nepasaldintos kakavos pudros
Vieno arbatinio šaukštelio sodos
Vienos stiklinės cukraus
Pusės stiklinės aliejaus
Pusės stiklinės sojų pieno arba šalto vandens
Pusės stiklinės apelsinų sulčių
Romo aromato pagal skonį
Ir apie dviejų šaukštų acto.
Tada --> viską sumaišyti, paragauti, jei ko trūksta - damesti, jei ne - kišti į orkaitę ir po kokių dvidešimt minučių patikrinti, kaip kepa.
Labai sotus!
Skanaus
Comments (5)
Jei dar nebandėte, rekomenduočiau vietoj aliejaus dėti porą šimtų gramų sviesto;]
Posted by Eimantė | December 15, 2009 5:59 PM
Posted on December 15, 2009 17:59
Jei dar nebandėte, rekomenduočiau vietoj aliejaus dėti porą šimtų gramų sviesto;]
Posted by Eimantė | December 15, 2009 6:09 PM
Posted on December 15, 2009 18:09
nu, man su sviestu ne taip skanu. čiuju, reikia abu variantus pabandyti.
Posted by domosesė | December 15, 2009 6:12 PM
Posted on December 15, 2009 18:12
taigi sviestas nebeveganiška? ;P
Posted by ktb | December 15, 2009 10:27 PM
Posted on December 15, 2009 22:27
na, su sviestu jis bus nebeveganiskas
Posted by indre | March 7, 2010 1:46 PM
Posted on March 7, 2010 13:46