« “This is England” Part One Pirmosios dvi savaitės ir pamišusi Karen | Main

pats skaniausias veganiškas šokoladinis pyragas žemėje!

Patobulinau vieną receptą ir štai, ką gavau.
Svarbiausia - nesiparinti. Pasidaro per valandą (su kepimu).
Reikės:
Pusantros stiklinės miltų
Trečdalio stiklinės nepasaldintos kakavos pudros
Vieno arbatinio šaukštelio sodos
Vienos stiklinės cukraus
Pusės stiklinės aliejaus
Pusės stiklinės sojų pieno arba šalto vandens
Pusės stiklinės apelsinų sulčių
Romo aromato pagal skonį
Ir apie dviejų šaukštų acto.


Tada --> viską sumaišyti, paragauti, jei ko trūksta - damesti, jei ne - kišti į orkaitę ir po kokių dvidešimt minučių patikrinti, kaip kepa.

Labai sotus!

Skanaus

Comments (5)

Eimantė:

Jei dar nebandėte, rekomenduočiau vietoj aliejaus dėti porą šimtų gramų sviesto;]

Eimantė:

Jei dar nebandėte, rekomenduočiau vietoj aliejaus dėti porą šimtų gramų sviesto;]

domosesė:

nu, man su sviestu ne taip skanu. čiuju, reikia abu variantus pabandyti.

ktb:

taigi sviestas nebeveganiška? ;P

indre:

na, su sviestu jis bus nebeveganiskas

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 15, 2009 9:46 AM.

The previous post in this blog was “This is England” Part One Pirmosios dvi savaitės ir pamišusi Karen.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35