« salduma ramuma | Main | pokyciai »

unfamiliar

na kaip čia pasakius.. ka\kokį laisvės trūkumą pradėjau jausti ir pastovumo nežinia pradėjo mane kankinti.
iš smagių dalykėlių pastebėjau, kad mam žino kur palikti papildomų pinigėlių kad rasčiau - ogi po klaviatūrine pele ;]
na ir tada.. atsisėdau aš sau ne namie, pradėjau lankytis bibliotekojeir skaityti apie reklama ir radau daug labai smagių dalykų, kuriuos pamatau ir realybėje: vakar negalėjau niekaip suprasti kur man draugas rodo, kad pasiimčiau žiebtuvėlį prisidegti cigareten, o pasirodo - nestandartinis. tai ir pagalvojau, kad būtų galima padaryti žiebtuvėlio ar kokio kito produkto reklamą, kuris stebintų savo pakitusia forma kaip nors teigiama prasme, kad pvz., žmogus tikisi ir žino kaip tas daiktas atrodys (pvz. muilas) ir niekaip negali jo rasti vonioje tarkim, o pasirodo kad muilas yra tarkim krano čiaupo formos, na čia bet kokiu atveju tik pavyzdinis ekspromtas pačiam principui suprasti.
na ir domiuosi aš ta reklama, į galvą lenda visokios asocijacijos, tik žinau, kad visa tai norėčiau realizuoti veikliai ir greitai, bet kūrybiškai ta prasme, kad ką sugalvoju, tą savo malonumui ir realizuoju, o poto kas nors kam patinka gali įsigyti. nenorėčiau arti nuo ryto iki vakaro su konkrečia užduotim.
o dar kitaip pagalvojau, kad išstudijuosiu reklamą, tada išstudijuosiu psichologiją ir tada jau sau leisiu paskanauti tikruoju saldumynu - kinu, scenarijaus kūrimo principais ir pan., bet pirmiausia reikia ir tas ne tokias viliojančias dalis suvirškinti, nes mano įsitikinimu tokiai kūrybai, kokioas aš noriu būtent reikalinga tokia patirtis.
vakar buvome sode, žiūrėjau filmus iš laptopo: pažiūrėjau "Faster kill kill!!" keistą, lyg ir seną filmą apie pašėlusias merginas, o prieš tai niekaip negalėjau liautis ir žiūrėjau kol baigiau visas tris "Pump up the volume" dalis - ala dokumentika apie house muziką ir kas iš jos išsivystė, kokie stiliai ir pan. tai visus tuos muzikinius stilius buvau mėgus ant paklausymo ir įsijautimo išskyrus garage, nes to nemėgstu.
kategoriškumas trukdo diplometijoje, bet kitur jis gali būti naudingas, nes jei pvz., nepasakysi tvirtai, tai gali nepavykti sukaupti kitų dėmesį.
na jis norėtų, kad aš būčiau ala rami, intelektuali menininkė, o man tokie bordeliai galvoje laksto, tokie poreikia ri norai, nuotykių ir šiaip gyvenimo judesio, nežinau. negi reikia jau darbą rasti?