« ka papasakojau sau paciai, su kurybos ekskliudais vardan nezinia ko | Main | trys pakeliui i amsterdama is hamburgo(truputi ne ten, bet visada ten kur reikia :)) »

2as pasipasakojimas sau

tai tesiant toliau ta minti tai ta vakara lukaszas kai kur papyle kai ka kur nereikia ir tik poto suvoke ka padare ir uzsiparino, gulejome kartu ir maciau baime jo akyse - tokios praplatejusios akys ir kvaila sypsena ir matosi kad bijo to ka padare ir suvokia ka padare :) na kaip cia pasakius... as tai tuo megavausi :) seniai bemaciau panasu vaizda, nors kazkada teko, bet ir paciai tadu buvo ne per geriausiai taigis nieko ypatingo.
jis tadu manes paklause ar as kvailas? atsakiau "taip", tada jis paklause ar as kvaila? atsakiau kad ne visai, nes turejau omeny kad nueisiu i vaistine ir nusipirksiu vaistu ir tipo viskas bus okey. bet jam sito nepasakiau nes nenorejau pasirodyti ant tiek patyrusi tokiose situacijose tai nutylejau ir leidau jam parintis
o tada... kita diena nuejau i vaistine ir suzinojau kad lenkijoje reikia tiems vaistams recepto ir pas gydytoja reikia nueiti taigis isleidau tam visam "tusui" apie 140zl ir daugiau galvoju taip nebedaryti, nors tiek kainavo mano saugumas :)
pas gydytoja nuejau, tiksliau pas ginekologa, kuris buvo apie 80 metu senis visas tokis krutantis ir drebantis irisivizduokite kaip jis tenais mane tikrino :) isivaizdavau kad ten ne as ir is tos situacijos turejau sporo smiechu :)
anyway, visu reikalus sutvarkiau ir dabar jauciuosi saugi plus jau zinau kaip vaistus lenkijoje pirkti ir kad lietuvoje siuo atveju paleistuvyste didesne ir todel gimstamumas mazesnis pas mumi neturint omeny daugiavaikiu seimu del pinigu ar siaip laimingu seimyneliu, o tusofscikai ar siaip visokie lodoriai ar vepleles kaip as sita reikala gali gan tvarkingai susitvarkyti uz apie 20lt, lenkijoje tai kainuoja trigumai - 60zl kazkur.
tai tiek savaitgali tusu, nuvaziavau pirmadienio ryta kartu su lukaszu i uczelnia, atsiskyrem ir ok, mano poreikiai siek tiek nurimo.
savaites dienos ejo ramiai po truputi kontempliuojant idejas, dar buvau jono spektaklyje nes jis vel atvaziavo, buvome pas ji nakvojome , parukeme ir idejo prisigeneravau be rysio ir su rysiu, dabar tik parinuosi kad patiktu ir kad siaip padaryti sugebeciau nes leidau sau pagalvoti daugiau technologineje puseje negu sugebu :) jono spektaklis buvo kazkokios meiles istorijos italijoje perdirbimas, kur dvi moterys turi vyrus kurie isvyksta i kara o poto persirenge visai kitais bando jas sugundyti ir kad jos galu gale susigundo. viskas buvo pateikta graziais poetiniais zodziais bet visiskai prostitutineje bordelineje atmosferoje ir man kilo tik viena mintis - kiek laiko rezisierius buvo be sexo kad sukure tokia sekso perpildyta opera, jonas ten vaidino moteri su papais ir stringais laukiancia prie tualeto. is esmes to spektaklio poziuriu normalios nuomones neturiu, bet arciau prie nepatiko, nes per ilgai jau tampe ir uzlauzti bande graziais zodziais bicai tie panas.
ketvirtadieni isvareme ekspromtu su lukaszu ir jasieku i kalnus, keliavome nakti, prisimenu kelias grazias akimirkas
1. siaip - sedejome kavineje apie tris h ir laukeme traukinio nes jis buvo 3.00 nakties, smagiai pasipliurpadami , besidalindami idejomis ir truputi pasikutendami;
2.geriau - traukinyje jau geriau prilupe alaus rukeme koridoriuje ir buciavomes bei vaziavome apsikabine tamsai ir vejui puciant mums i veidus, tai buvo malonu zemiau bambos (skrandyje) - labai maloniai susuko vidurius nes tai nebuvo per staigu ir taip jau netiketa, kad nesusivokciau kas vyksta :) graziai ten buciavomes. kai kur netir aistringai visai
3. miegojome traukinyje uzdribe vienas ant kito visai fainai
4.saltas rytas kazkokiame miestuke ir as uzsidejau kalgotkes po kelnemis nes buvo salta, taciau nedariau to viesoje vietoje nes reikejo nusiimti kelnes iki triusiku ir tada uzsideti kalgotkes o tada atgal kelnes, tai padariau tai baznycioje :) ten buvo mazai zmoniu ir jie dar tai nufilmavo - kaip baznycioje persimovineju kalgotkes po kelnemis :) toliau slankiojome po ta miestuka bet jau nebuvo taip salta taciau niekas nedirbo normaliai, tada nuvareme i kita miestuka, dar atsisedome kavineje stotyje laukdami autobuso, isgereme kavos ir susilome
5. kitame miestuke paslankiojome primyn atgal, atsisedome ir papietavome malonioje kavinukeje gan sociai ir smagiai, poto pasitryneme po miesta ir nuvareme i kalnus, pakeliui radome grybuku ir ju prisirinkome :) (dar nesuvalgiau ir nezinau kada valgysiu, daviau bartusui 15a, sake ir maciau kad nipriot
6. buvo baisu su nakvyne nes buvo brangu arba nebuvo vietos, taciau savininkas kai pasakeme kad tik vienai nakciai galu gale surado mums keturiu lovu kambari kur buvo labai sildoma, grazu irpatogu uz 20zl, paciuose kalnuose :)
7.pries tai lukaszas budamas labai pakilios nuotaikos padovanojo man didziule oranzine gele, kuri buvo suluzusi, isbyrejusi ir vel pataisyta, dabar yra namie ikista i radiatoriu :) kai jis iejo i geliu parduotuve as pagalvojau "o ne tik ne tai, tik ne gele, nemokesiu kvaialai sypsotis, nes reikes nei pernelyg nuosirdziai, nei pernelyg laimingai, nei pernelyg be reakcijos" bet kazkaip su ta reakcija susitvarkiau :)
8. taip .... kai jasiekas isejo pasivaikscioti, mes su lukaszu gan smagiai pasitusinome ir jis pavadino mane paselusia ir nemazai jegos turincia mergina, nes buvau kazko pikta neatsimenu, bet daviau gazo kaip i kaukaza :) poto kazkuriuo momentu veliau buvome iseje parukyti ir as pasisakiau apie visa ta reikala su vaistais tai jis nuosirdziai liudejo ir siaip tuo momentu pajutau kad atradome ne vien "party" kalba (na kai siaip kartu tu siniesi, bet dar plius ir nuosirdumas atsiranda tarp zmoniu, kad jie ziuri vienas i kita jau ne kaip i tuso objektus bet biski kaip i zmogu, na konkreciau paaiskinti negaliu :))
9. vakare atvare visa lenku delegacija ir jie turejo socia vakariene, lukaszas niurzgejo kad eina miegoti nes nori valgyti, tai as tyliai nuslinkau i apacia kai ta delegacija buvo isejusi ir i ranka pripizdinau maisto is bet kokiu leksciu kur maciau kad jo yra, taciau man tai itin i gera neisejo, (greitai pabegau ir atrodo niekas manes nemate nors girdejau beatsidarant duris kai pati jau begau is to kambario) nes lukaszas is to ka atnesiau suvalge tik kelis agurkelius, plius pasibaisejo kad as jam atnesiau apgrauzta kotleta ( o jis gi maisto gamintojas ir gurmanas , isivaizduokite kaip jam tai atrode :) nors del gurmanas tai abejociau, nes megsta desra su bulka tokia nevirta bet ir ta nevisai desra valgyti, be jokiu darzoviu ir saldumynus bei cipsus kimsti, skaniai gamina, taciau man neitin zavi bicai kurie eda desra su bulka ir poto dar biski bezda:)). na bet po viso sito jis pavadino mane "paselusia mergina" ir buvo smagu :)
10. voliojausi ant grindu gurksnodama alkoholi ir kalbejomes visi trise ivairiomis temomis irzvengeme, poto jie mane filmavo - tipo paklausia koki zodi lenkiskai, pavyzdziui kaip bus lietuviskai "Irak", atsakau "irakas", o jiems tai baisiai juokinga tos galunes, ypac prajuokinau su tuo bajeriu Briusasas vilsasas nors taip ir nera :) tipo jie klausinejo manes visu saliu lenkiskai kaip jos bus lietuviskai ir kur tik pasirodydavo galunes "as" tai beveik visur zvengdavo ir filmavo :) poto dar siaip poslinom visokias nesamones apie zveriukus ir pan, bet anyway buvo smagu ir daug prisizvengem
11.klajones po kalnus , pasikarstymai siokie tokie ir pasisedejima, grybu nevalgeme nes jasiekas nesutiko tai gi o lukaszas nusprende kad divesekai trecias nevalgo tai negerai ir nevalgeme, nors oras buvo kaip tik tam skirtas ir as buvau "ready" :) deja... kiek as paziurejau is isores i lukasza ir i tai kaip jis renka grybus nusprendziau kad jis grybineje funkcijoje (kai visi jau "ten", savo pasauliuose :)) atlieka troliuko vaidmeni, tokio linksmo ir strakaliojancio, nezinau kodel taip manau bet taip pajutau ir visai idomu butu ramunes paklausti kas jis pagal majus ir kokis musu derinys siaip :)
12.skanus pavalgymas kavinyteje pakeliui nuo kalnu, biliardo zaidimas kur as juos viena karta aplosiau viena pries du :) todel kad ciuju lukaszas pernelyg nesistenge (nes jis mokas zaisti), o jasiekas ir nemokejo ir nietin domejosi. plius tenais kai perki alaus tai gauni nemokamai didele rieke svieziiai iskeptos duonos su lenkisku tokiu "smalcu" - tipo tokie taukai su spirguciais vietoj sviesto ir raugintais agurkais. tai vat prie tu agurku ir stabtelkim :) - kokie skanus, isvis nepakartojami ir rauginti, nes siaip rauginti retai skanus buna bet jau man pasitaike :)
13.grizinejom namo, miegojau lukaszui ant keliu ir pas ji lovoje bet nieko nedareme - silent sleep in meditation with a little bit of paglostymas :) kita diena isvariau namo ideju generuoti, bet puse dienos tvarkiau kambary ir skalbiau rubus o kita puse labai man sunkiai galvojosi siandie net baisu darosi kad siandie tai turesiu daryti . ech...
tai tokie tokeliai per sia savaite, nervai manes neapleidzia del to kad turiu idejas ne tik galvoti bet ir daryti ir kaip as jas sugebesiu ir ar sugebesiu padaryti :) nervuojuos tolka tak, gal kaip nors ir nedristu paprasyti kad padetu, na vat , na dzin, reikia toki viena dokumenta su nuotrauka pasidaryti (nuotraukos problema dar viena plius) kad galeciau imti aparatura, bet manau tai jau greitai).
p.s. ka prisiminiau kad mane ne itin suzavejo kaip ir desros valgymas, tai lukaszas turi dar viena obsession - tai semkiu gliaudymas - kol visu nesuglaiudo nieko dAryti negali, net rukyti ar tais bendrauti, bet su tuo sugalvojau ideja viena ir tikiuosi ji man pavyks :)
iki siam kartui, cia kaip dienorastis pusiau gaunasi plius su ivairiais patarimais galima ju rasti kas buvo faina o kas ne :)

Comments

beveik knyga gaunasi (trūksta tik pavadinimo) ;-)

malonu kad turite kantrybes paskaityti :)

laukiu tęsinio ;-)

zjb! seniai nieko tokio tikro bloguose nebuvo.

way down