« Pavojingas pasivažinėjimas | Main | Šnekučių landynė »

Inkilas

Prieš porą dienų sukaliau pirmą savo gyvenime inkilą. Tą patį vakarą įkėliau jį į obelį savo kieme. Tik deja nelabai aukštai nes tingėjau traukti ilgesnes kopėčias. Nepaisant to, susidomėjimas inkilu buvo didžiulis. Nuo pat ryto kažkokių paukštukų porelės skraidžiojo aplinkui, apžiūrinėjo inkilą iš vidaus ir iš išorės ir visaip jį tikrino. Šokinėjo ant stogo, stryksėjo ant artimiausių šakelių ir panašiai. Tačiau, kad ir koks didelis susidomėjimas būtų buvęs, niekas iki vakaro į inkilą taip ir neįsikėlė.
inkilas.JPG
Greičiausiai inkilas buvo per žemai ir blogoje vietoje. Tad nusprendžiau perkelt jį į kitą vietą. Taigi, pasiėmęs ilgesnes kopėčias perkėliau mažosios architektūros šedevrą ant aukščiausios obels šakos. Manau tokioje vietoje aš ir pats mielai gyvent norėčiau. Belieka tik sulaukti, ar paukštukai tos pačios nuomonės. Nuo šiandienos ryto vykstančios intensyvios inkilo apžiūros bei šokinėjimas ant jo stogo teikia daug vilčių, kad jame vis tik kas nors apsigyvens.

Comments

labai patiko skaityt kazkaip apie.
bandysiu irgi sukalt ir savo balkone pakabint, tik nzn ar eis pas mane virs sankryzos gyvent, bet tikiuosi.

o vairuotojas is praeito posto sikna, taip. ir frao sako teisybe, man atrodo.

Deja, paukščiai šiais laikais ko gero visai išpindėjo. Iki šiol nieks į nuostabųjį inkilą neįsikėlė, susidomėjimas dingo. Kažką matyt ne taip padariau