" /> cinikas: March 2008 Archives

« February 2008 | Main | May 2008 »

March 15, 2008

bala - pavasaris

skysta ramybė
kaip kraujo bala prie načnyko
parsineši ją
priskretusią prie batų
pastatai kampe
nuošaliame pasaulio kampe kur blogis negyvena
valaisi dantis
kad ryt galėtum šypsotis tiems kurių nemyli
o už lango sprogsta
pavasaris
ištaško visas tetas ir paaugles
dėdes ir skustagalvius entuziastus
rujos metas
stambesni patinai dominuoja
tačiau juos lydinti steroidinė impotencija tyčiojas iš jų neproporcingumo
pasiūlo isivaikint senatvę
jei prireiks
jei skysta ramybė
kaip kraujo bala prie načnyko
kuri prilips prie mano batų
nebusi tu


March 12, 2008

trecias nemokamai

nu dabar pisiu pogo, nes pats kielbasas ir reikia strakaliot.
pradesiu nuo to zodzio, kuris mane paskuriniu metu labai sudomino,nes paskutinius desimtmecius jisai skamba kaip vienas is pagrindiniu bet kokios salies ar valstybes pilieciu kredo.
tas zodis jau visiaki savarankiskas kosmopolitas, neperiklauso nei nuo politines, nei nuo ekonomines cistuacijos, nei nuo gamtiniu kataklizmu.
jauciu jis ne maziau nei 90% visu suaugusiu zemes gyventoju siekiamybe.
o zodis tai paprastas ir jau panasu kad jis nieko bendro su savo pradiniu uztaisu nebeturi - MILIJONAS.
"laimek milijona. kaip uzdirbti pirma milijona. ka jus veiktumet jei turetumet milijona."
jau nemanau kad tai turi rysi su skaiciais ar su kokia nors valiuta.
"milijonas" tai kazkoks autonominis mistinis gerbuvio sinonimas, kuri pasiekus to gerbuvio nebus ,nes gobsumas gimdo gobsuma.
taip ir lieka plaukiojanti "milijono" samprata, kuri visame pasaulyje veda is proto ir varo i depresija nuo valytojos iki ekonomisto.
visis supancioti, ne kazkokio vidinio augimo ar siekiamybes tobuleti. supancioti betikslio simbolio.
itariu kad pasauli uzvalde vidine tustuma. cia as apie zmogaus svajones, siekius ir viltis. nebera ko siekti, - sitema suskurta. veikia pauikiai. bet ji sukurta tik vienam tikslui. ir tunelio gale sviecia tik vienas zodis. zodziu turim nauja vada.
savanoriska vergyste - idealu sistemai. kuri is esmes, kaip ir nenaudoja priespaudos, tiesiog sukuria super palankias salygas vidiniam gobsumui klesteti ir uzkaisioti juo visas tuscias vidines skyles.
ir jau niekam nebeidomu, ar jo gyvenimo procesas, kazkam suteikia dziaugsmo ar laimes. nebent tai netycinis salutinis reiskinys.
pirk du milijonus - trecias nemokamai.




March 11, 2008

jau pradet svest?

kazkaip daug norejos parasyti. gal del to kad dabar esu visiskai emociskai nestabilus ir galiu sau lietis bet kaip saves nestabdydamas.
uzpisa tai kad nori ir negali. kaip supistas eunuchas. taciau is kitos puses, tam eunuchui atkrenta parke, visa laika parintis del savo libido, ir jis ramiai gali leist sau but tuo laisvu zmogumi, kurio netempia kiausai link zemes asies.
nesupraskit tiesiogiai. personifikuoju. nors galit ir tiesiogiai suprast - visiskai poxui. gyvenkit kaip jums geriau.
praktiskai varau, kaip ant speed-uxos. nezmoniska minciu kaita ir pastovus smegenu aktyvumas iki perkaitimo. keturios paros svaraus vilkisko blaskymosi ir uzrzgimo.
pradedi nebebijot savo agresijos, bybi dedi ant vienos kitos suicidines minties.
gera tai, kad labai astrus britviskas astrumas. Labai tikras jausmas. Neapsimesi, neapgausi, neapsigausi ir nepameluosi.
resi "per daug". sau ir kitiems. bet geras jausmas. ispudis kad kazkas islaisvino ir zaidi atverstom kortom, nors tos tavo kortos yra visiskai bergzdzios dieviatkes.
Bet kazkoks fanatizmas sako kad tavo deviatkes, vertesnes visu tu tuzu kuriais manipuliuoj kiti.
is esmes esu oldskulas perpistas per laiko masina, kuri suka neuzmirso pries ismesdama i siandiena imest i chromosomas kazkokio sudo.
tas new age manes visai nezavi. sudas visa tai. grimasu, legalumo ir kaukiu balius. Britviskumo aiskumo nebera.
pankrokas - atvirukai. dabartine anarchizmo samprata - supistas new age humanistu bekiauciu sraugiu filosofija. tolerancija.... da bybi dejau kokia tolerancija. kur jus ja matet? nebent kai apsimetat kad nematut kaip kitos gatves pusej kokie nors pizdabolai dubasina bomza.
saugu dabar.
siltai sedziu-sedim musu mylimam kapitalizme ir is jo nuotrupu ir atxodu kuriam sau siltus peliu urvelius. tipo lia labai nepriklausomi ir savarankiski.
diskotekos, vakaruskos, gygai... - nu pramogos ir tiek. paaugliu laisvalaiko organizatoriu cechas.
jei kas sita suda skaitot, tai noriu atkreipt demesi, kad visis sitie isminties grynuoliai lygiai tiek pat nukreipti i mane ,kiek ir i jus.
kazkokia hedonistine vegetacija. naujos technologijos. kiber punkai. juokinga bliat. rasom skaiciukus, edam skaiciukus, sykam skaiciukus ir jauciames protingi kad kazkokia supista apendicito programa suprogramuot sugebam ,o elementarioj lietuviskoj pelkej nei savaites nepratemptumem.
viskas graziose formose - radijos laidos, klubai, zurnalai. nuostabu. nusipirkau nauja foteli. jau pradet svest?