« Fightgame (senas "strategijos" pratesimas) | Main | pokoncertines mintys. »

A kur link sukti???

Kazkada drauge paklause: "Isivaizuok, vairuoji automobili, salia taves sedi keleivis, tiesiai pries tave dideliu greiciu vaziuoja kitas automobilis, turi dvi vienodas galimybes: sukti i kaire arba i desine, kad ishvengtum visishkos katastrofos. Kuria puse pasirinktum??" As ilgai negalvojus pasakiau : "I kaire, nes arciau..." Tada pagalvojau ir idomu, kur link arciau??? Ar man arciau ishsigelbejimo ar mano keleiviui arciau nelaimes??
Sia istorija prisiminiau po kazkada neseniai ivykusio tokio ivykio:
Einu saligatviu, pries mane eina zmogus, musu bendro kelio vidury, desinej pusej stovi mazas mazas suniukas ir slyksciai ikyriu soprano balseliu loja. As suku vis labiau i kaire, vyriskis, einantis pries mane taip pat i puse tolesne nuo suns. Susidurimo vietoje jau abudu beveik sulinde i krumus, bet nei vienam i galva netoptelejo pasitraukt i kita puse... Sustojome intymiu atstumu..Suo stugauja...Vyriskis piktai prunkstelejo ir pasitrauke.. Nuejome savo keliais.. Suo toliau loja.. Tada pagalvojau.. Gal jis irgi bijo sunu?..Tada atleistina..:))

Comments

tai, žinok, pagal statistiką priekinė keleivio sėdynė yra pati pavojingiausia ;)

su mašina arba dvirka ilgiau pavažinėjus didesniam traffic'e (ne UK) visada traukia i dešinę ;-)

mic>> nu matai del to ir pavojingiausia, kad daugiau yra egoistu nei altruistu ir daugiau vairuotoju nusuka i kaire, taip sustiprindami keleivio sansus i pavoju:))