" /> bezhdzhionka: February 2005 Archives

« June 2004 | Main | March 2010 »

February 26, 2005

internetinis zinas::darbas ir pankrokas

seniai jau nerasiau, bet jau seniai ruosiuosi, nes kaip tik karts nuo karto turiu laisvo laiko, tai bandysiu kazkas paspausdint.

kaip atvariau i anglija tai ir reiks gal papasakot, bet tai cia px.

vienu zodziu tiktais apie darba, nes dabar kaip tik darbo diena. uoj kuka ka tik haso parnese uch kas dabar bus.

vienu zodziu radau darba. darbas fabrike. per tris dienas supratau ka reik daryt, ikio siol per dar keturias jau nieko naujo nebesuzinojau ir kuka nuramino, kad nesuzinosiu;)).
O ka darai? stovi desimt valandu ir kartoji ta pati veiksma. ir greitai. Pradzioj gerokai isikirst reikia, bet po pirmu valandu atsiranda jie greitai;). nu ir spoko. gaminam kokius tai sokoladus, tiksliau fabrikas gamina, mes tai tik pakuojam. ten ciuju didziausia parke tas yra. aisku pakavime gerai, nereikia labai svariu buti, o high riske tai vabse celofanais taip apkarsto ir dar plautis rankas reikia 100 kart;).

tai va nu ir delioji jas i didesnes, arba lankstai dezutes is tokiu kartonu, arba delioji dideles dezutes ant paleciu. nu dar yra visokiu krutesniu aisku pareigu, kapas arba prarabas, bet jam labais sunku, nes jis ten visokiu smulkiu sudinu darbeliu turi, bet vienas man patinka is to ka jis daro:
paima tas dezutes su neva saldainiais ir torciukais jose sukisa i jas tokius sudus tipo, a la kazkas netycia pakliuvo plaukas suke ir pan., ir toks aparatas numusa juos nuo konvejerio. nu ir paleidzia jis tuo konvejeriu tuos sugadintus daikciukus ir ten kartais neismusa kartais ismusa, ir jie kazkaip ten reguliuoja, kad ismustu geriau. o gal nereguliuoja nezinau, dar neisikirtau iki galo. mano darbas paprastesnis.

bendradarbiai

kuka;), puse lenku, pora portugalu, latviai, irakieciai, turkai ir isproteje anglai. Isproteje anglai kai kurie achujenai zjbs, kai kurie visiski lochai. svarbiausia siam darbe is tikruju zmones kuriems ne px, nes kai kurie tai tik savo darba ziuri, tarkim dezutes lanksto, arba ant linijos delioja dezutes i didesnes dezutes, tai kai linija stovi tia ir jie stovi. o yra liniju, kad kartais siaip pagalbos reikia. pvz linija 6A, bet apie ja kita kart, internete ilgiau kaip puslapio blogo niekas gi neskaito