« my politics | Main | internetinis zinas::darbas ir pankrokas »

leninist-style; society; if we

ha ha ha jei cia manote, kad bus kas nors apie lenina - skaudziai klystat, cia asv viena pastaruju naktu sapnau koki simta kart besikartojancia fraze - kurioje buvo sie zodziai, neatsimenu frazes, bet zinau, kad sapnuoti ja uzpiso tai prabudau.

aisku sapnavau as ja neatsitiktinai, bo univerui rasiau darba - chomskio vienos knygos recenzija. Kitas reikals zjbs univerui rasyt darba ir jame pyzdavot kapitalistine sistema, ziniasklaida, demokratija ir vabse visa the rich ir the powerful tusa. Gal neismes. destytojas tiesa paziuru panasiu.

ai ir dar berasydamas jau rimta kalba pamaciau, kad be tu visu slengu, kur mes rasome zinuose, gaunas rasinelis 8 klases kartais ;) "vercia isigilinti ir susimastyti, kelti klausimus" is serijos. Taip norisi ikergti ka nors joms buvo pochui, jos atejo ir visus ispiso.

Jei statistiskai tai vakar atlikinejau protini darba nei daug nei mazai - 14 val. su kokiu pora valandu parukymams (2 pakeliai cigareciu - off) ir pavalgymams. Po to teko saudyti kareivukus in virtual reality, nes kokio tai smegenu nukreipimo i kita griovi reikia, jei nenori sapnuot kokios nors frazes a la "if we further going to be marginalized, there can be no human history left to worry about" ir atsibust ties bombos mygtuku prie vyriausybеs.

Comments

o kokios chomskio knygos?