« matai kaip būna, sūnau. | Main | pavasarejant »

tiesiai kreivai

sesija beveik baigta.sunki buvo,bet patiko,kad atitraukė tie darbai mokslams nuo sėdėjimo vienoj vietoj.kurį čia vakarą buvo V.seniai matytas,pasiilgtas jo paskojimo stilius,gerų dovanėlių atsivežė.klausėm elektronikos ir repo,kartu repavom=smagu.
nueisiu pagrot pagaliau savo mieluoju F.atšalo jo metalinės balso stygos jau.su namuose gyvenančia dukra iš antros santuokos padariau neblogų frazių per kelias naktis.pradėjau naudoti jos drum padus,kas palengvina viską ir šiaip zjbs gi,sako žmonės.užpisa tik plastmasės jausmas,tarabanijant su ja,bet px,kaip ten uzi varė -- ,,rūkai sunk-sunkų ir darosi lengva''.
3čia savaitė be playerio atnešė savo smagumų -- girdžiu ką šneka žmonės trulike,būna juokingų pokalbių.aš,aišku,kai ciakavas,tai viską klausau ir darau pokalbių analizę eidamas namo.
vakaras vakarykštis nežadėjo nieko gero.nu bet buvo zjbs.ėjom su E. išgert,kaip sakėm,po antrą.išėjo ir po trečią,ir po ketvirtą.išeinam miestan-tuščia.ai,gi jau 12:30 AM,pagalvoju.pėdinam namo 1,5h,su sustojimais ant šaltų suoliukų ar ant pusnų,daryt purvinus angeliukus.vykusi vakaronė,pagalvoju prieš nulūždamas mylimoj lovoj.
pradėjo lūžinėti butas mano.pirma spyna,bet sutepu ir zjbs px jė.paskui pastebiu,kad kai įjungiu kompą,tada pradeda žybsėt šviesa.krč,jau galvojau pirksiu naują saugiklį,bet išvalau kontaktus ir veikia vėl.susipiso dušas,tai tą jau teko pirkt.tai ėjom su E. į senukus,tipo zjbs oras šopintis.šliaužiam labai lėtai,vienu momentu suprantam abu,kad labai jau lėtai.atgyjam ir greit prasisukam per senukus.paskui jau kitoj vietoj pusvalandis prie daržovių skyriaus ir prieskonių,rezultate-skanūs pietūs.
winampe sukasi mum-finally we are no one, kettel-through friendly waters,ochre-like dust of the balance.po truputį jau vėl įsileidžiu mitalą į savo ausis: mouth of the architect, celeste.truputis skandinaviškų myžalų -- meleeh,children of fall,spectacle.truputis gangsta shit -- IAM, O.C.
termometras lauke rodo -11.užpisa apšerkšnojęs snukis.
sėkmės!
P.S vis dar kartais būnu parkių maišas:)

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 15, 2010 5:56 PM.

The previous post in this blog was matai kaip būna, sūnau..

The next post in this blog is pavasarejant.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35