« nuotykiai po grindim | Main | tirshtai?! »

juokingas

oho, saindien visai netiketai keliai nuvede pas psichiatra, visai ne keliai o moterishke ish 3kabineto pasiunte. vairavimui.... jezau jau visus dokumentus renku, nors komiuteryje testa islaikau daugiausiai 30proc. o varuoti jau nevairavau kokiu 2menesius. ir vis atrodo na rytoj pasimokysiu tikrai ir dar viskas atidedama vis rytojui rytojui. juokinga as. juokingi mano smsai i stokcholma, juokingas tas tiesiog gulejimas lovoje ir juokingas tas noras mokytis, jei vistiek zinai jog ziuresi telika visa diena ir visa laika galvosi kad reikia mokytis ir kaip visada juokingai tempiu iki paskutnio vakaro. o sis kaip tik toks:) dar juokingesnis tas optimizmas jog parasysiu per si vakara dvi interpretacijas ir ismoksiu pasakoti anglishkai du tekstus. juokingi kosmarai ir vel miegu tevu lovoje. Ir nepatikesit tie The hives vis dar juokingi, nes juk Nida:) Vis dar galvoju apie savidestrukcija lovoje dar keliom dienom. bet gi shape of punk come arteja, na zinot waking life ir visa kita....;)
o dar atsimenu teko praeita savaite ziuret Totoro(japonu multika) 3val. nakties originalia kalba. Arigato:) ech buvo gimtadieniukshtis. geras toks su tinginiu, alum ir misraine. linksma, nors pabaigoje ir nuluzau be samones:)
hm...
labanakt

Comments

tingeti yra kul

man jau atrodo kad perlenkiau su tuo tingejimu...:/

totoro yra visu laiku geriausias filmas pasaulyje. tikrai. gaila, jo dvd niekur neimanoma gauti.

kai pirma karta ziurejau totoro irgi nuluzau irgi sveciuose kitame mieste kaune, nors ir ne pabaigoje, o kazkur viduryje...
uz tai kita puse susapnavau...
beveik pritariu v.
siaip Myazaki zymus magas, jo kuriniai gan tankiai gyvena ir anapus ekrano...

o cia dvd:
http://www.amazon.com/gp/product/B0001XAQ0A/qid=1139529476/sr=1-1/ref=sr_1_1/103-8609098-6070247?s=dvd&v=glance&n=130

waking life yeeee.
turiu CD su situ pilmu.
tikrai geras.
tikrai tikrai.
stogas iskeliauja kazkur kazkur visa ji perziurejus dar ir dar.

man zinok tas pats..