« Logorėja arba Citatos: TA PRASME. Nepatingėsiu! | Main | JŪRA 2 »

Toliau "mokomės" (PEN-GU-I-NAI)

Toliau "mokomės"... Negražu tyčiotis, aš žinau, nu bet blin, super! Eilinėj valstybės tarnautojų mokymo paskaitoj (dėsto profesorius): " Nagrinėjant konfliktus nuodugniau, reikėtų aiškintis jų priežastis." Arba: "Terorizmas kaip pavojus saugumui yra gerai žinomas dalykas." Tai ne! Taigi pingvinam aišku! Ai, dar sakė: "Eee, eem, mmm, mniaam." Daug sakė. Jeeetau, o jie čia normalių žmonių pasamdė?

Comments

na cia kaip suprantu, kai nera galimybes kabinetis prie turinio, prasideda priekabes prie formos. gal siandienos itaigaus kalbejimo paskaita nenuvils, m?

Nezinau, kas Tamsta busit, tik galiu paskyt, kad butent TURINYS mane vakar ir nuvyle. (Forma taip pat.) Kas bus siandien, siandien ir pamatysim. Duokdie butu geriau.

tada manau, kad nesuvoki ivadinio mokymo prasmes. vakar as neisgirdau nei vieno naujo dalyko, bet 50% auditorijos intensyviai kazka konspektavosi - reiskia, kazkam tie dalykai buvo naujiena. tu gauni ivadini kursa is ivairiu sriciu, tad nenuostabu, kad kai kuriose is ju tavo zinios yra aukstesnes uz auditorijos vidurki, ir neisvengiamai kai kuriose jis bus zemesnis.

Visgi noreciau pasigincyt. Esme as suprantu. Pvz., pirmos paskaitos buvo visai smagios. Bet, manau, VISU SRICIU specialistam (nes ne paslaptis, kad mes cia skirtingi susirinkom) yra aisku, kad terorizmas yra gresme (jau nekalbu apie tai, kad ta prasme yra ta prasme!). Konspektavo daug kas taip pat kaip ir as, t.y., tuos "sedevrus". Tikrai girdejau snibzdantis: "Ka Tu cia rasai?!" "Paisineju, kad neuzmigciau." "Aaa.:)" Tavo mintis apie tai, kaip turetu buti (kad kiekvienas gauna ziniu tos srities, kurios nesimoke), man visiskai aiski. Dalykas tik tas, kad TAIP NERA. Brrr, Tu ka, rimtai komentuoji?!?

mano komentarai, kaip ir tavo postai - tik dar viena laiko shvaistymo forma ;)

Uhu.:DDD Tai dar padirbam ir begam mokytis. Susitiksim.;)