November 6, 2005

real story

karta Frankas Zappa uzlipo ant scenos, pasitaise gitara ir pries pradedamas groti, kreipdamasis i sale, susuko 'Sieg Hail!'. sokiruota publika nezinojo kaip reaguot. tada jis pakele desine ranka ir dar karta suktelejo 'Sieg Hail!'. keli zmones sales gale suktelejo ta pati atgal. Frankas ir vel pakartojo ta pati. sureagavusiu zmoniu padidejo. o kai jis ketvirta karta suktelejo 'Sieg Hail! Common people, yeah!', visa sale ugningai atkartojo tuos zodzius. 'Blet' - pasake Zappa - 'as taip ir zinojau..', nusispjove ir nulipo is scenos.


si daina nera ciniska, beviltiska ar pa[r]sidavusi. ji graziai, ramiai, sypsodamasi papildo dalyku supratima.

ir tebunie musu karmos visai silpnos, o zinios netobulos, taciau as manau, kad mes galime.

kalbejom apie DIY visas dvi valandas. pasakem labai daug zodziu, o esmes perduot nesugebejom. ne todel, kad mes su Algiu esam limituoti pasnekovai, ne. ne todel, kad ji uzdavinejo negerus klausimus (ji spejo uzduoti tik du:).nors esame snekeje apie visus siuos dalykus jau rodos ne karta, kiekviena karta vel pradejus, kraujas uzviria ir pradeti tiket pankroko baznycia. Algis sake padarys 6a numeri, as sakiau sukursiu teksta.
kuriu ji dabar. po keisto bendravimo si savaitgali, kai artimi zmones reiskia tik du priesingus polius, tarp kuriu sokineji, verkdamas tai is dziaugsmo, tai is pykcio, bet visada is susijaudinimo.
nes tai jaudinantys laikai. jie visada tokie buvo. reikia tik trumpam isstoti is masinos rimto. isduoti didiji plana.
you can't kill us, cause we're already dead - Brother's Keeper arba wake up you're dead - tibeto expertas profesorius is jav per neseniai vykusia paskaita.
kai pradedi daryt tuos dalykus, kurie svarbus cia ir dabar, o ne tuos, kur surasyti i viena is 4iu ToDo lapeliu.
juk yra tiek visko.
nuo pamiseliu knygu iki futbolo 6dienio popiete.
nuo prarastuju zemynu iki kalejimo funkcijos.
nuo Franko Zappos iki Children of Fall.

ziurejom jaunuju dramaturgu darbus. buvo juokinga. linksma. is 17os tik kokie 3-4 rimti/liudni/tragiski.
buvo karsta. nuo uzianciu radiatoriu, nuo uzianciu minciu aviliu. juk yra tiek visko.
nuostabus zmogus salia, prisiminimu zmogus virsuj per tris eiles, nepazistamas zmogus apacioj, sakes 'labas! kaip tau?' ir pristatinejes savo pjese.
ar as galeciau ten dalyvauti? taip, kodel ne. veltui bijojau. veltui bijau.
kai tokia nuotaika noris parasyti ka nors universalaus, i kuri atsigrezus kitais momentais, kurie, zinau, bus, galetum vel viska matyti taip aiskiai, kaip dabar.
.all the leaves are turning brown but this is no autumn this is fall.
vel ir vel. nes tai nerealu. ir tikra. nerealiai tikra. o kaip kitaip?

Posted by xdirtx at November 6, 2005 7:02 PM