November 4, 2005

keliu dienu senumo trupiniai

7d-2d
chronologijos nebus, nes neatsimenu kas po ko seke ;)

ryte atsikeles, pas drauga virtuvej radau kruva laikrasciu, pradejau juos vartyt ir suzinojau, kad
riebalu.jpg

po to, kad mums reikia vaziuoti i sauleteki kazkokio sasiuvinio paimti ir viskas butu taip bjauru, jei ne tai
beregis avtomobilia.jpg
jos vaziavo apie 20-30 km/h, sudarydamos kamsti ir vis bandydamos nurungti musu trulika. ir nors joms kelis kart uzgeso variklis, jos nepasidave ir prie antakalnio ziedo slovingai nusluoste mums nosis!

o dar buvo paroda
paroda.jpg

paroda1.jpg

paroda2.jpg

paroda3.jpg

paroda4.jpg

paroda5.jpg

paroda6.jpg

people.jpg

kuri peraugo i arbatos gerima bei visokio gerio naikinima
shittoeat.jpg

o po to i bloggeriu susitikima, kuriame dalyvavo metalife, Mere Raili [r.i.p.?], ve, MadMan, enc, milla, Loading, Paulius.
pasisnekejimai apie nieka, arbatos, sausainiai, juokas ir juokeliai, pazintys, pasisnekejimai apie nieka.
tai, kad ikrito:
* metalife, nes visiskai kitaip viska isivaizdavau.
* enc, nes visiskai butent taip isivaizdavau.
* loading atnestas flyeris:
skolink2.jpg
skolink.jpg

* sveciu atnestos [pastaba polit.korektiskumui;] Coca-Cola ragavimas/gerimas tikintis kazko 'tokio', bybio. saldus vanduo ir jokios 'uzdraustojo vaisiaus' romantikos ;)
* millos pagalbos rankos besikapstant is perfekcionistines nevilties.
aciu visiems atejusiems! pirmam blynui visai nieko! manau, kai Mere Raili prisikels is pelenu, galima bus surengt Meet'a 2 su daugiau dalyviu/arbatos bei tarkim workshop'u apie tai 'kaip susitvarkyti bloga', nes tai idomu ne man vienam pasirodo ;)
zodziu, TBA!

veliau pas mane atsirado Happy Vegan'as
happy vegan.jpg

kuris atnese nematytu gerybiu
soy desreles.jpg
soy desreles2.jpg

soy meat2.jpg
soy meat.jpg
sitie dalykai tai net truputi pasislykstejima kele, nes labai jau i mesa panasu.. o Sigis pasakojo dar apie is sojos pagamintas pauksciuku kojas, kur tipo mesedziam pritaikytos. blin, nzn., ar galeciau toki valgyt :)

isju paprase pagamint maista jo draugui is meksikos bei draugei is kanados, kuriuos susitiko per HospitalityClub ir rupinosi lietuvoje.
Sigis pasakojo apie sekminga akcija pries McDonald'a ir sekmingai ivykusia gyvunu teisiu savaite su kasdien vykusiu flyeriu/filmu/maikiu/zenkliuku dalinimu savivaldybes aikstej.
zadejo greit parasyt raporta, kuri isversciau i ABfB.
o kol kas nubego bendraut su uzsienieciais, palikes mane viena pluseti virtuveje. bet as ir nepykau. kartais man patinka gaminti vienam. tai nereiskia, kad pykstu, kai kazkas ateina padet, ne, tiesiog ir vienas jauciuosi uztikrintai. bent tada kai zinau, kad kitam kambary laukiau nesulaukiau alkani jauni organizmai ir siaip silta buna. o kai bunu vienas, buna salta ir negaminu maisto is viso. neatsimenu kada buciau gamines maista [ne koldunu is pakuotes su bulvem virimas] vienas pats sau. per bandele iki sausainio ir t.t.. na, jau i lankas, zodziu isejo stai kas:
soy kepsniai.jpg

pavalge kiek pasnekejom su meksikieciu apie Chiapas. sake, kad 1995 metais, kai ten viskas prasidejo, apie juos girdejo visa salis ir buvo daug surmulio, o dabar juos izoliavo ir apie juo zino tik praktiskai jie patys ir ju regiono zmones. tipo medijos pardave viska ka galejo ir ju jau nedomina tolesni ivykiai. na to tikriausiai as tikejaus, paklauses jo apie tai. bet kuriuo atveju, zmogus jokiu galu su tuo nesusijes, zinojo ir bendrus faktus, ir reikalavimus, ir skaite kelis ju atsisaukimus, kas parodo, kad apie juos zino 'eiliniai' zmones, o ne tik ilgaplaukiai kompiuterastai is kitu zemynu, kas yra zjb.!

kita diena prasidejo nuo feju bei monstru. is pradziu feja uzvalde visa mano esybe ir nepaleido iki pat paskutines akimirkos, po to uzpuole vienas monstras
monstras.jpg

po to antras
monstras2.jpg

po to buvo fule Uzupio stadike su misriom berniuku/mergaiciu komandom. zaisti aisku daug lengviau nei kad ir per musu FC VOVA rungtynes, bet pats tusas, kad atsirado mergaiciu komanda, kuri zaidzia ir kitus kviecia labai man patiko!
beeinant atgal radome keleta grybu
grybai2.jpg
grybai.jpg

po to supratome, kad revoliucija bus
rafrontas.jpg

nuejome i kavine arbatos, papaiseme 'greita technika', po to pradejome bendrai kurt eilerasti, tada gavau kvietima aplankyt kapines. sutikau, atsisveikinau ir isejau.

laukiau prie Ausros vartu. jie velavo. jau 20 minuciu. tada pastebejau gatves pastininku palikta siunta
gatviu pastas.jpg

tai, kas buvo jos viduj mane pradziugino
viduj.jpg

as nesuvalgiau to is karto. nusprendziau susilaukt grybu fejos. ji pasirode uz 10 min kartu su naujaja gotiskumo apraiska ir tos apraiskos giminaite.
nuejome i kapines. vos tik iejome is karto prasidejo abejones ar verta eiti ir panasiai. abejoniu ir diskusiju metu man i galva sove puiki mintis. o kokia nepasakysiu ;) bent dabar ;)
pasieke konsensa, izengeme i sakralinia mirusiuju teritorija. Panele Mirtis pradejo ekskursija. kapines pasirode esancios didesnes nei atrodo is pradziu. daug senu antkapiu. nereali siena, i kuria imurijami neturtingi numireliai, taip pat upe apacioje, kuri po truputi nuplauna zeme is po kapu ir antkapiai verciasi i apacia.
dead city.jpg

dead city2.jpg

dead city3.jpg
sedint nukritusiu lapu kruvoj miestas su savo sviesom atrodo kaip kapiniu pratesimas su trauro zvakem.

ir dar. pabaigai. maciau tik du piesinelius visam centre, bet surades autoriu, pabuciuociau smarkiai abipus nosies.
machine.jpg

Posted by xdirtx at November 4, 2005 12:14 AM
Comments

uzupis? turiu panasiu fotkiu keleta is kapiniu:)visokiu

Posted by: fakju. at November 7, 2005 9:16 AM