August 28, 2005

yesterday was a DAY!

grizau namo po darbo, keliu valandu miego, po to sitas, po to dar karta sitas, o dar ir sitas, nuotaika up - aciu jiem visiems. tada susmetam futbolos sudus, ir i aikstele! zmones renkasi, renkasi, pagaliau 11, pasidalinam 6x5, ir zaidziam, zaidziam, zaidziam, bet pralaimim 8:10 ;)
zaisti dvigubai smagu, nes senai to ir nedarem. del DAROM, del atostogu, del vasaros. o dabar ir vel! naujas 'tamsus arkliukas' - Kairius!
tada visi tingiai i parduotuve, gerti, valgyti, po to Edvo sako 'o man sian 30!', ir po to sako 'ateikit pas Kairiu!'. visi 'o! jo!', ir 8a einam pas ji, pakeliui 'ES savanoriai'(galvoj-kaip ir zjb., kaip ir xuinia. bet pozicija aiski), ten dar vienas leido DIDELIUS muilo burbulus, kuriu man taip ir nepavyko nufotkint is visu triju kartu, nes fotikas veluoja 2 sekundem, o as ir dar daugiau.., bet buvo grazu, patikekit!, pas Kairiu - grazus 'kaimiskas' rajonas, grazus 'svediskas' butas, eilini karta susimastau apie 'gyvenamoji vieta - kaip? kas? kas? ar? butinai? turi? but? taip?', kepam veganiska obuoliu pyraga, ziurime BTV laidas apie pijoka, kur 'luzau prie Baltijos' per Caffeine Playeri, Linukse. ne tik Windows'ai ikyriai reklamuojasi ;)
tada vel prie stalo, dar zmoniu, dar juoku, kalbu apie 'gero daikto pirkimo butinybe vs. nora', apie 'radical actions vs. reformist changes', apie 'o koks turetu buti zinas 40meciams', apie 'mes vs. jie', apie 'smc - sudo kruva'.
Edvo ketina skelti prakalba apie savo uzbaigta neseniai DIY irasu studija, kuria jis nori susiet su 'anarchizmas darbo vietoje' ir kuriai nori savo/musu pastangu pagalba suteikti tam tikra 'tarkim ideologine' forma. dar nori skelti apie 'anarcho-kapitalizmo veikimas kai kuriose srityse', bet 3jos 9-nerios kazkaip pakeicia visus planus, ir prakalbos lieka kitoms progoms.
akvariumas. skeitas.
tada FC VOVA pasitarimas-konferencija. isspresti visi klausimai. valio! stadionas, 7dienio lyga, zaidejai, pinigai, maikes, etc, etc.!
[jei tau kazkuriuo butu tai idomu, parasyk i fcvova(a)gmail.com]
suzinau, kad naciai pikti ir nori viska dauzyt, bet trukdo tik Ciubas, tai uzsiparinu. nuo rudens grieztai i treniruotes pas Ciuba!
dar suzinau, kad Gintare jau padare zina. ir padare mazai kopiju. ir taip tyliai ir jau kuris laikas. irgi kazkiek uzsiparinu.
vynuoges. uzrasai.
taksi veluoja, ir mes dar mieguistai kazka snekame, kai jis atvaziuoja, puse nesugeba isvaziuoti ir vaziuojame dviese su Augiu ir dar dviem Kairiaus draugais. iki! dar kart su gimtadieniu! aciu! uz pokalbius, kuriu trokstu! atsiprasau uz savo buda, kurio kartais nekenciu (pvz. pokalbiu-gincu metu).
vaziuojant naktiniu taksi:
* kodel prie pat kalvariju turgaus yra net du Casino losimo automatai? retoriskai.
* menininkam labiau patiktu, jei visi taksiai butu geltoni - kontrastas.
* keiksmazodziu infliacija - bobute trulike raukiasi nuo mano kalbos. kodel? ar? ar nereik?
* kiekvienas zinojimas/zinios remiasi arba patirties tiesiogiems ziniom ar/ir teorinem 'knygu' ziniom - siuolaikiniame politiniame/socialiniame/meniniame diskurse dazniausiai antra ziniu rusim. as siuo metu - backed by Hakim Bey ir John Zorn, taciau jie backed dar kazkuo, tas dar kazkas dar kazkuo. visas skirtumas - naujos/kitos asociacijos, konceptai, esme - dazniausiai ta pati. ir tai nera blogai. tai yra nuostabu. taip tai islieka gyva/aktualu, taciau man siaip butu idomu paimt ir paskaityt pirmutinius antros rusies zinius saltinius - isivaizduoju, kad tai knygos, kurios atsirado iskart po rasto atsiradimo, tos keletas (keliasdesimt) pirmuju. tarkim, Biblija ar Koranas, nors pinasi religija ir kazkiek labiau noretus to isvengt, rast kitos kategorijos knygu. kita vertus, galbut viskas tada butu labai susieta su religija, tai reikstu, kad tai yra tos knygos ir reikia arba perskaityt jas, arba kazkiek pabegt nuo ju i prieki, i labiau 'knygas'. reikia, reikia, idomu, idomu, o is tikruju sedesiu ant siknos ir toliau, o popierelius su uzrasu pasimes kazkur tarp kitu kruvos. man liks tik HakimBeyjus ir Hemingvejus. bent tiek gerai.

namie - rusai, baltarusai, vokieciai, lietuviai.
namie - arbata, lova, nuovargis, tyla, mintys.
namie - uztikrintas neveltui praleistos dienos jausmas.

Posted by xdirtx at August 28, 2005 07:50 PM
Comments

ole!

Posted by: Paulius at August 28, 2005 08:56 PM

maciau ir as kaip tuos burbulus pute. cia lenkai tokie nepamenu is kokio miesto. nakti uzbludijo prie zalios zasies, kur mes gerem, ieskot nakvynes pagelbejom. juokingi tokie, bet tie burbulai tai grazumelis (:

Posted by: elena at August 29, 2005 08:48 PM
Post a comment









Remember personal info?