August 10, 2005

NRA byla

pasirodo RAF nuotaikos dar skraido ore ir kartais net materializuojasi i kazka tikresnio. si karta revoliucine cele atsirado Maskvoje, taciau realiai nespejo nieko realizuot - ji buvo is karto sugniauzta sistemos. teismo procesas - spektaklis, byla - fabrikuota, mento bananas - neskanus.
nerealus dalykas yra tai, kad 'revoliucionieriai' - moterys. o kad po teismo jas bando po savo sparnu pakist praktiskai visos opozicijos jegos - nuo liberalu JABLOKO per NBP iki anarchistu is VOLIA tai jau saukstai po pietu ir siaip nuobodu.
taciau pats faktas stebina.

paskutinis nuteistuju zodis.

Paskutinio Larisos Romanovos zodzio fragmentas teisme per "NRA bylos" svarstyma:
"Kad ir kokios grieztos bausmes reikalautu prokuroras, as nesigailiu gyvenusiu taip, kaip gyvenau. Manau, neprasikaltau nei saliai, nei visuomenei. Skelbiu, kad nei dabar, nei ateity neatsisakysiu savo isitikinimu. Koks bebutu teismo verdiktas, as kovosiu uz socialine teisybe. Tikrasis teismas - yra istorijos, visuomenes teismas. Jis nustatys, kas vertas darbo liaudies pagarbos, o kas pasirode esas sipnas ir isverstkailis."

Paskutinio Nadezhdos Raks zodzio fragmentas teisme per "NRA bylos" svarstyma:
"Siandien mes gyvename kitoje salyje - visuotines baimes salyje. Todel, kad valdantiesiems lengviau valdyti sali, kurioje viespatauja baime. Ir musu bylos procesa valdzia nori isnauduoti ibauginant jaunima. Tipo, nesokinekit, nes irgi gausit bausmes. Todel is musu sieka padaryti monstrus, kad galetu pateisinti klaikius ikalinimo laikotarpius. As, kaip ir Larisa Romanova, manau, kad istorijos teismas viska pastatys i savo vietas ir tikrieji kaltininkai gaus savo."

history, odnako.

+++
* NRA oficialiu opozicijos politiniu jegu absorbuojama ir sureiksminama, is ju padaroma 'laisves auka'. kita vertus, neoficialios politines jegos (anarchistai is VOLIA, ar anarcho-pankai is 375CREW) nepraryja sios media tabletes ir linke atsargiai vertinti visa reikala, atsizvelgdami i paziuriu neaiskuma, flirta su autoritarinemis kairiuju jegomis (visu pirma, NacionalBolshevikuPartija)ir kai kuriu jos nariu flirta su lengvaisiais narkotikais, dar pries susiformuojant NRA. (pvz., buvo leidziamas zinas 'zole ir kalashnikovas' ir t.t.)
* vienai is kaliniu gime vaikas, kuris lieka kartu su motina kalejime.
* maziausia bausme gavusi kaline iseina i laisve siu metu spali.

daugiau info ---> indymedia [ru]

Posted by xdirtx at August 10, 2005 09:00 AM
Comments

"* vienai is kaliniu gime vaikas, kuris lieka kartu su motina kalejime."

niekur nedingsi, už gimtąją nuodėmę reikia atsėdėt

Posted by: Merė Raili at August 10, 2005 10:16 AM
Post a comment









Remember personal info?