May 11, 2005

all day long [in wait for wollongong]

visa diena vartinejau Critical Mass/Reclaim the Streets puslapius. radau daug daug idomiu, rimtu, linksmu, protingu ir ikvepianciu dalyku. pvz ;)
numbers.jpg

visa diena skaiciau Kabli#13. visa diena galvojau - kuris is musu paseno - as ar jis? respektas uz kaina [3lt.], leidyba [raskit kita toki underground 66psl [-4 reklamai] A3 zina], 'pasidaryk pats' cd rinkini ir grazu virseli. o is turinio tai
*gerai: kaip ir stulpeliai vien uz tai kad jie yra [o realiai spyre - Miciaus Plastikas] (tas 'taupyti' tusas ir 'mirties' tusas - jo, jo, taip, taip ;), Roskilde vs. Tabuns (trumpai ir aiskiai - pliusai/minusai), Analena (nuosirdziai kazkaip), Moshe sason Yosi Bijo [aka Alexo;]israelio scenos reportas (juokingai, bet tuo paciu issamiai), Manifesto Jukebox (pati 'idomiu turo uzrasu vietoj interviu' spausdinimo ideja yra gera/nauja (bent jau musuose), bet patys uzrasai tai kartais uznesa i 'inturistu' ispudzius blogaja prasme (a, maistas, a pirtis, a vel maistas, a vel pirtis..), SC (geriausias numerio interviu - tik biski man numuse i gala kai prasidejo 'tusas vs. politika' - gal geriau butu 'tusas + politika'?), You and Me (labai gerai, nuostabus nuosirdus zmones + nuostabus nuosirdus zinas = suzavetas abejoju SC geriausio interviu titulu ;)[vel norejau pervartyt, bet atrodo antra karta pameciau ta pati 4 numeri ;(], Tragedy [neradau linko, radau tik kazkada senuose grinuose ju man uzrasyta adresa ir... autografa! ;))) - Tragedy North Gantenbein ave 4507 Portland OR 97217 U$A] (grupe - up, interviu - labiau down), Burst (visai smagu pamatyt zine pagaliau interviu su nezinoma grupe!;), Engrave (rimtai susimasciau prie situ ar idomus man interviu? galvojau, galvojau, kol pagaliau kazkiek tukstanciu nerviniu 'uz' lasteliu nusvere savo oponentus), Lauros Karusele (anksciau viska perskaityt buvo sunku prisiverst, dabar viska ir noriu dar ;), speju kad is Propaghandi tinklapio verstas tekstas (l.gerai, tokiu reik), Paprika Korps (nors naujas albumas Telewizor man nepatinka, bet senas albumas ir prisiminiai is koncerto senuose grinuose sako 'hands up!'), Spaudos Apzvalga (! super, kad ji is viso yra! ;) jau nekalbant apie visus 'naujosios bangos' zinus uzderejusius musuose - juos labiausiai visus noriu buciuot, bet vis varzausi - nebent Wanteda, Arvydui nematant..), recenzijos [radijo triukshmai] (gerai, kad suzinojau nauju grupiu, gerai, kad kai kuriu kazkada prasysiu Krilo irasyt, bet kazkaip truksta ivairumo - dauguma irasu sukasi apie 'pop-punk' arba 'metal-hardcore' su retkarciais islindanciais kitoniskumais - kaip is suprantu, kad kokius cd gauni, tokius ir aprasai, bet vistiek kazkaip nuobodoka..),
*nei silta, nei salta: In.Stora, Gameness, WMAF (bandas - up, interviu - down), Kafka (band - up, interviu - down), dEFDUMp ('o gal i 'gerai'?, gal ne'..), Complete (nei silta, nei salta..)
*blogai: skiltis 'naujienos' (man atrodo, kad tai senojo Kablio apie 'didesnes' grupes liekana - nebent vietines+aplinkines [lv, blr, ru, pl] scenos tokio tipo naujienas butu idomu skaityt) Propaghandi (kazkaip visai nevykes interviu - tikriausiai Domas ilgai abejojo det ji ar ne ;), Alians (kazkada perklausiau viena albuma, neatsimenu muzikos, atsimenu juodai-raudona anarchistini virselio apipavidalinima - o jie pasirodo tokie vat neidomus ir netgi sikniai (istorija su pasiimtais pinigais ir isvaziavimu))
all in all, kad ir nejutau to 'greciau-paskaitom-kabli-juk-cia-taip-gera-ir-zjb' kaip anksciau, bet anyway l.didelis RESPEKT+ACIU+GAILA (jei cia paskutinis numeris) leidejams!

visa diena klausiaus ska: Chris Murray 'six songs', Slow Gherkin 'shed some skin', Big D And The Kids Table 'good-luck' ir norejau dar kitu butent siu grupiu albumu.

visa diena galvojau vaziuoti i Alytu, i No Shame (maciau kazkada ju video - pasirode l.nuosirdus) ir Bad Machine (nieko nemaciau/negirdejau), bet kol galvojau, tai jie ir pagrojo (valgo dabar tikrausiai ar alu geria).

visa diena klausiaus Godspeed You Black Emperor!, juk jie taip gerai groja ir kalba

visa diena kazkodel katina vadinau 'kace', po to i vakara prisiminiau, kai tai degtukai pagal Kin Dza Dza nusisypsojau, daviau katinui per ausi uz eiline sudraskyta indu kempine ir toliau vadinau ji 'kace'. juk maloniau nei 'ali' argi ne?

visa nakti galvosiu apie ka tik ziurejima pro langa i kraujojancius zmones po apsivertusia masina, apie tai, kad jie ten uz savo stiklo kraujoja, aplink vaiksto zmones, o as cia uz savo stiklo filmuoju. tas duslus kazkieko gyvybes/kojos/rankos nutraukimo garsas sioje sankryzoje buna kas menesi. ziaurus Critical Mass argumentas.
and we still have blood.gif

Posted by xdirtx at May 11, 2005 08:56 PM
Comments

o jie tau dar liudni? man tai ne^)

Posted by: frau at May 12, 2005 02:16 PM

man jie yra visokie. bet nuosirdus ir geri. to tikrai uzteka ;)

siaip man jau net daugiau 48 valandas gera nuotaika - jungiau ir juos, ir radiohead, ir coldplay miniaka, ir net gi senesnius pink floyd - ir niekas jos nesugadina! jie visi yra bejegiai! cha-cha-cha! ;)

Posted by: xdirtx at May 12, 2005 07:53 PM
Post a comment









Remember personal info?