November 29, 2003

Naujas Jabber useris :)

Na pasiskaičiau AKL puslapyje kaip zajabys yra naudoti Jabber pokalbių sistemą, tai sakau nereik būti lameriu, ir man susidėti:) Atsisiunčiau Exodus programa (Jabber klientą), nu ir ką visai zajabys, tik kad kol kas vienas useris mano friend list'e:) bet px su laiku bus daugiau manau. Mano Jabber ID vooz2@akl.lt

Apie Jabber
exodus
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 01:39 PM laiku | Papezėta 0 kartų

"Kompiuterinis chuliganas"

Taip man pasakė gerb. mūsų gimnazijos pavaduotoja (lituanistė jinai). O buvo taip:

Praitą šeštadienį mūsų gimnazija šventė 20metų jubiliejų, ir buvo gi ten koncertas, avangardo mados. Nu aš kaip garso operatorius (čia gražiau skamba nei DJ:), tai ten muzika turejau leist ir t.t. nu bet ne čia esmė. Esmė tame, kad gi buvo ir vietinio laikraščio žurnalistė kuri viską fotkino. Nu aš aišku pasistengiau irgi tas foto gaut :) ir sudejau i parok galerija. Tai viskas buvo ok, kol mokiniai nesužinojo kur tos foto, tai prasidejo ten komentarai apie mokytojus ir t.t. O kadangi mūsų gimnazija labai bijo kritikas, tai jau kitą diena buvau nuvestas ant kilimelio, mol kaip tu čia taip padarei be jokių leidimų, pažiurėk ką mokiniai rašo apie mus:) Nu pizdų ištriniau tas foto, bet nx galvojų taip nepasiduosiu, tai parašiau aš tai korespodentei tipo ar galiu panaudot foto savo galerijoj, ta aišku leido. Tai dabar viskas legalu ir gražu, o informos mokytojas širsta su valdžia:)

Tos nuotraukos
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 12:47 PM laiku | Papezėta 2 kartų

Šeip vat pora linku...

Čia nelabai su kompais ryšasi, bet anyway gal kas patiks:
Keiksmažodžiai visomis kalbomis
Daug visokiu link'u sukauptu per moxliuko bot'a. Nu čia daugiau noriu pasigirt, kad pats padariau puslapį su pė haš pė :)
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 12:32 PM laiku | Papezėta 0 kartų

November 05, 2003

Baltas....

Svyturio "Baltas" - bais neskanus ir britkus, bet taure turiu :)
Mygtukus maigė: vooz2 kažkurtai 02:06 PM laiku | Papezėta 3 kartų