« abejonės | Main | paskutinė snaigė »

Kokia failų sistemos spalva?

Kadangi augau kartu su Norton Commanderiu, tai į šį klausimą atsakymą duočiau daug negalvojęs. Taip ir nesugebėjau susigyventi su windowsinės išvaizdos failų tvarkyklėmis. Taigi MS Windows aplinkoje mano nepamainomu pagalbininku yra FAR manager. Nutariau jam parašyti Subversion plugin'ą. Kol kas funkcionalumo nedaug, bet "status'u" jau galiu pasigirti:)

subfar0.gif

Comments

ne!
raudona! balta! geltona!
repeatlemania she said!

ble pirma pažiūrėjau screenshotą
ir nubėgau gūglinti to plugino
po to perskaičiau, kad dar tik rašai :))

aš peržiūrėjau užvakar visus svn klinetus ir nė vienas man nepatiko...

o jūs man pasakykit, jei nuo CVS pereit and Subversion, tai normaliai pasijaus skirtumas ar tas hipotetinis "geriau, nes naujesnis, labiau palaikomas, daugiau feature, etc"

ta prasme, be ko nebegali gyvent po to kai vietoj CVS pasistatai subversion?

manau jei dirbi su CVS ir nepasigendi Subversion featuru tai nėra didelės prasmės migruoti (nors ta migracija tikrai nėra skausminga). Ir gal pagrindinis argumentas už Subversion man ir yra tai, kad su ja turiu mažiau "galvos skausmo". Pavyzdžiui vien jau hostinimo prasme, Subversion galima leisti per Apache su mod_dav_svn kas yra paprasčiau ir saugiau nei vartotojams dalinti shell accountus ir naudoti cvs+ssh.

o žmogui nemokančiam su cvs naudotis, geriau iškart mokytis subversion'o ?

išmokęs naudotis Subversion, neturėsi problemų dirbant ir su CVS klientu (tik teks susitaikyti su keliais apribojimais). O mokymuisi yra puiki literatūra: http://svnbook.org/