« labanoras 04 (nkt) | Main | nerūkyti »

kaip rašyti?

Niekad nerašiau ir nemąsčiau, kaip reikia rašyti knygas. Bet va užtaikiau ant laidos, kur berods Mikutavičius uždavė klausimą Malūkui, kaip reikia rašyti knygas, kad žmonės jas skaitytu. Ir tas davė tokį paprastą receptą - reikia rašyti tai, ką pats norėtum skaityti. Ir šis receptas manau tinka ne tik knygoms. Pvz, rašyk kodą, kurį pats norėtum skaityti, rašyk programas, kuriomis pats norėtum naudotis. Atrodo paprasta, bet realybėje nedaug kas taip daro:)

ps. taigi prieš blogindami pagalvokite ar norėtumėte skaityti, ką ten parašėte:) ačiū.

Comments

teisingai pasake ;>

Dabar dar parasyk, kad sita skiedala, kuri uzrasei, pats noretum perskaityti. Tuoj verksiu.

tmbs: na čia ir yra bėda, kad visi esame skirtingi ir mėgstame skirtingus skiedalus. Bet vien jau tai, kad sugebi savo rašliavą perskaityti neapsiverkęs manau yra neblogas ženklas. Kažkam gal teks ir paašaroti, visiem tikrai neįtiksi.

aš tai kažkada skaičiau tokią mintį, kad reikia ieškoti, kas tave stebina ir rašyti apie tai.

jei tave kažkas nustebino kažkokiame dalyke tai didelė tikimybė, kad kitiems irgi bus įdomu. netgi jeigu kitų nestebins taip pat kaip tavęs tai bus bent jau įdomu kaip ir kodėl tave tai stebina.

parašiau, perskaičiau, šarada kažkokia gavosi ;)

vosvos: pizdish kosoj, kaip tai nerasei! o kas gi rase knyga apie zveryno bomzu gyvenima? ar cia tau asmenybes susidvejinimas? :P

na tiksliai... rašiau, bet gal tai nelabai galima vadinti knyga:) knyga - tai storas popierinis daiktas už kurį žmonės dar ir pinigus moka:)

Book \Book\ (b[oo^]k), n.
...
A composition, written or printed; a treatise.

Visada tik tokias programas ir kuriu :)