« kartografija | Main | Vilniaus maratonas »

roko naktys 04

rn04_thumb.jpg
Atvažiuojame vėlyvą penktadienio vakarą. Siautėjame per CZTERYSZMERY (lenkija), grojamus senesnius (Bon Scott) AC/DC gabalus. Ryte pamatome savo kaimynus ir vietą, kur atsidūrėme. Važiuojame į raketinę bazę. Valomės kojas. Skaitome mokomąją medžiagą. Bandome užvesti dyzelinį variklį. Kur raketos? Orientuojamės pagal rodykles. Nenaudodami diržų apžiūrime 27 metrų gylio, raketos šachtą. Ieškome išėjimo. Grįžtame į roko naktis. Klausomės QUEEN projekto. Visi Bixinasi. Nesiklausome AC/DC projekto. Visai nesiklausome švedų "rokerių". Jėgų judėti nėra. Kitas rytas. Ilsimės skruzdėlyne, plaukiame į Smiltinę. Kopos ir alus. Kitą rytą važiuojame link namų. Perplaukiu Jūrą (upė). Žurnalo pabaiga.

Comments

CZTERYSZMERY - jis ten su kauke ar tokio baisus veido??

Be kaukes, dienos sviesoje visai nebaisus:) Kita diena kai lietuvishki AC/DC grojo, tai irgi prie scenos su visais tusinosi:)

xe xe netycia aptikau si saituka IR ogi ziu kad pazistami vedai fotkese. mmm tik prisiminimai uzpludo vaizdelius beziurint... :) hej tai tikiuos ant myto ir per artejancias naktis, na siais metais greiciausiai tik vienanakt. te visi vejai pucia i Platelius!