« flush it | Main | vulgaris informaticus »

balsavimas

Esu bukas praščiokas ir nelabai suprantu už ką reikia balsuoti, bet geri žmonės niekada nepaliks bėdoje ir patars. Na tai papasakosiu kaip rinkausi kadidatą. Česlovas man yra anekdotinis herojus, bet ne prezidentas. Na ir jis per gražus, kad būtų prezidentu. Vilija - net ir anekdotams nelabai tinka, nes jau iškart per daug sušaržuota. Prunskienė turi du vardus, tai matyt rodo jos aukštą kilmę, o tokių aš nemėgstu (vagys). Liko Petras ir Valdas. Čia jau teko klausti aplinkinių. Petro aš nepažįstu, tai visų klasinėjau kas jis toks ir iš kur čia prisistatė. Perskaičiau jo biografiją, pamačiau, kad nepagailėjo pinigų klipams. Vienas draugas sakė, kad čia jo draugo dėdė. Bet turint aumenyje, kad tas draugas išvažiavo dirbti į Norvegiją tai ir man manyt Petras nieko gero čia nepadarys. Kitas draugas sakė, kad jei išrinks Petrą, tai jį pasodins ir man teks nešti lauknešėlius į kalėjimą. Iš kitų dar girdėjau raginimų balsuoti už Petrą, nes reikia, kad jis išeitų į antrą turą ir ten susikautu su Valdu (nes prieš kitus Valdas tikrai pralaimės). Bet čia jau prasideda užkulisinė politika ir man per sudėtinga suprasti, taigi pasirinkau Valdą (dėl jo man galvos tikrai neskaudės).

Sužinojau, kad be Prezidento dar reikia parinkti, ką norėčiau siųsti iš Lietuvos. Tai čia jau daug negalvojau ir ištrėmiau Landzbergį su visa jo šutve.

Comments

Manau tikrai sąžininga būtų atkrentamieji rinkimai, kur galima būtų partijas ar kandidatus išsiųsti su visam ar bent jau kokiem 5m (žėk tūlas seimūnas ir nugaiš per tiek) :)

ka ten jie nugaiš?! taigi gaus atlyginima + 900 (nezinau tiksliai ar euru ar litu, bet kad ir litu) dienpinigiu! jopstvai roges, as uz tiek pinigu cia 2 menesius kaip ponulis pagyvenciau!

sausasKraujas, turbūt pamiršai, kad svetimame krašte ir sudideliais pinigais - tvoros nežydi.