July 28, 2004

_šiaip_

jei būčiau turėjęs dėžutę, turbūt būčiau įrašęs kąnors apie latviją, bet dabar neberašysiu. tik rašysiu, kad šiaip buvo narmaliaišūdas.
o šiandien manęs klausinėja kodėl tyliu ir aiškina, kad 'šiaip' nebūna. būna dar ir kaip ką? būna daug dalykų šiaip, ypač jei nori. būna estetika irgi šiaip, o ne dėl kažko. būna kad tyliu, verkiu ar rėkiu irgi šiaip. o ne dėl tavęsmanęsjųvisų.

ir aš ŠIAIP prisimenu ir mėgstu tokį vaizdą: mano burnoj tirpsta stipri kava su daug cukraus, akys tirpsta [kavos]sugėrovo akyse, o mano akyse tirpsta dvi iš niekur [rimtai] atsiradusios figūros, kurios iš niekur ir dar ŠIAIP šoka susikibusios už rankų. iš gašlių drabužių sprendžiu - abi moteriškos lyties. bet taip gražu. ir juk šiaip. na gal, tas šablonas, vaizdinys apie šokimą iš Catharsis, bet juk tas visas irgi šiaip? nachui:))

o įsijungus šitą dėžutę ir pagaliau patikrinus indymediją kažkiek džiugina naujiena apie Filipinus. ir man pochui jei dėl to kalti irakiečiai, o ne filipiniečiai su juodom kaukėm ir akmenim, juk irakiečiai išties tai padarė non-violent? juk tai taip svarbu ir išgirta. chacha

Posted by vaikas at July 28, 2004 01:26 AM
Comments
Post a comment









Remember personal info?