« Žiūrėjau. | Main | Lytus. »

Trumparegiškai.

Atsibudau per vėlai, todėl nepavalgiau. Išeidamas iš namų tariau sau: px tas maistas. Tačiau šis pasakymas pasirodė itin trumparegiškas, kai stovėjau 20 stotelėj ir laukiau autobuso į fabriką. Sulaukiau ir važiavau. Aišku, kadangi esu durnius, išlipau viena stotele anksčiau, pagalvojau: o kas čia tokio, taigi atstumai tarp stotelių ne tokie jau dideli. Vėliau įsitikinau, kad šis pasakymas taip pat buvo labai trumparegiškas, nes visgi buvau Ž. Paneriuose. Pasiekiau fabriką. Užsimokėjau kapeikas, gavau kvitą. Pasėdėjau atokaitoj, nes dar buvo likę daug laiko. Pro kavinę nuėjau į tą egzaminų ten-kažką-kažkokį priėjau prie tetos.
Va čia ir prasidėjo pati didžioji bliadstva.
Registravausi tam faking egzaminui internetu, nes pagalvojau, kad jau tokia didelė firma, tai galima pasitikėt internetinėm paslaugom ir jų kokybiškumu. Bet toks pagalvojimas buvo trumparegiškas. Mat teta pasakė, kad 'ne, jūs neprisiregistravęs<...>, bet palaukit 10 minučių, gal atsiras laisvų vietų'. Gerai, palaukiau. Neatsirado. Nuėjau į stotelę prie miško laukt autobuso. 46 minutes. 46 minutes ant vėjo ir spyglių, kurie krito nuo pušų. Galvoj radau nemažą kiekį spyglių. Ir buvo kaipo pikta. Nx. Paskum buvau pastumtas labai smarkiai 18 troleibuse, nes duris užstojęs buvau. Reziumuojant: puiki 3,5 valandos ilgumo kelionė; internetu geriau niekur nesiregistruoti; ska grojimas yra gerai; ryte būtina gerai pavalgyti.

Comments

na, kai jau nesiseka tai nesiseka arba buna dienu kaip tycia... :) bent jau igijai siokios tokios patirties, suzinojai, kas yra gerai, o kas nelabai. Taip, internetu pasitiketi neverta

Nežinau.. aš irgi ten pat registravausi internetu, ir viskas buvo gerai, dar netgi anksčiau pakvietė laikyt, kad tuščiai nereiktų laukt.
Gal kas nors buvo tave ėmęs ir išregistravęs? Pats matei, kiek ten nedaug duomenų reikia, kad tai padaryt.

Gal kas nors ėmė ir išregistravo. Bala žino. Nu, bet kaip buvo, taip jau buvo.