« 3 | Main | Pestynes(anot kaikuriusaltiniu) »

AM! jau Vilnensyje greit

taigi jau matau kaip arteja rytojaus diena.per kuria ruosiuos dar dienai po rytojaus kad vykti pamatyt juos kur visada laukiau pamatyt.
ir tada zinai kad laukei visada.ir kaip maciau siandien kai trankesi muses ir issimyleje drugiai i langus.ir tyksdavo.gelbedavo tik langu purskiamas skystis kuris nuplaudavo tirscius kurie liko is tu neadekvaciu padaru.nelabai linksma pagalvoji sau.juk nera jokio budo juos apsaugoti arba isnaikint masinas.bet garantuoju kad tai nus isnaikinimas.sakykime masina negyvas daiktas. stabom ju veikla.bet bus stabdomas ju egzistavimas kaip pasaulio dalies.nes dabartinis pasaulis yra ne tik motina gamta, o viskas aplink kas nekvepuoja ir nejuda.gamta nera mano motina.mano motina dirba.gamta mano namai ir tiek.kazkoks lyriskas nukrypimas.
ir buvau utenoje.pramones daiktas.daug darbo vietu.daug minimumu.ir daug pigiu daiktu prekybos centruos.ir 5 kartus kirtau ja isilgai ir skersai ieskodamas virves rites kuri turejo buti padeta krautuveje uz pinigus ten pasukus uz paskutinio ssviesieforo desinen ir paskui uz istaigos kur zudo karves dar desinen.
paskui supykau ir isvaziavau kupiskin.ten aiskiau.
paskui sutikau savo dede.ir atsirado bonka.(tyla).ir dabar laukiu.tik neaiskus kelias tan vilniun.kai tranzuoju kokias 2 valandas ir taves bijo, nors zmogus pasipuosi, kad tiktum i padoraus keleivio vieta tai tada sakai sau kad viskas kad nekenti tu kur vaziuoja su savo isgamom masinom ir kad ju vaikai issigime kad ju motinos prostitutes tada sustoja koks geras zmogus.ir nesinori kalbos tureti su juo paciu.tada sedi kaip liurbis lepse ir nieko negali pasakykt:
vilniu paklausi ar?
tai tada iki panevezio.
FAKINK SHET nenavyzu vas.nesinori rasyti cia kazkaip anglieciu kalbom.nes neideliai moku.lietuviska gramatika irgi sunki gyvate.(prasme ta kad sunki ne kaip gyvate, prasme ta kad sunki kaip koks uzdavinis ispresti_matkes nemoku ir negeriau kegleviciaus gerimo).
na va rankos pavargo ir suo mano nusimines, nes pavarges.siandien tiesa vel buvau utenoj(ne pacioj o vyzuonos).ir paskui buvau garo masinoje anyksciuos kuri buvo per tris aukstu.tokia maciau pirma kart.per tris aukstus.pamanyk.
ir galvoju kad dabar negerai gali but su tais uzrasais LEADER PRICE MAXIMA IKI ir kitais modernizmais.maciau anyksciuos buvo uzrasas senas, tarybinis -ANYKŠTA.senas ir grazus.sakysit tarybinis-chujaks ir nereik.nemanau.daba viska suvalgys.turesim best price best star best super market lithuania shoping center.ir faking.