" /> st_: December 2004 Archives

« November 2004 | Main | January 2005 »

December 30, 2004

lastblog

Į online zenitą išlėks paskutinis šių metų užtaisas.
Ne, jokio dirbtinio grotesko. Per 365 dienas įvyko daugiausia tik tai, kas turėjo įvykt. Turėjo sueit 18 - ir suėjo. Ir pan. Netikėtumai buvo suvaryti į geležinį narvą, kad netrukdytų gyvent. Tik vienas kitas retkarčiais pasprukdavo, įkasdavo iki kraujo, ir pasislėpdavo. Kad galėtų toliau rengti pasalas. Kad toliau drastiškais būdais mane skatintų tobulėt.
Už didesnį kiekį savitvardos kitais metais. Už remote bendravimo sumažėjimą. Už tai, kad katė man pripažintų teises į mano lovą. Už kovą prieš terorizmą, egoizmą, globalizmą. Ir dar ir darsyk - už vidines reformas, ir savęs nugalėjimą. Laiko yra.
Ir visgi, šypseną sukelia mintis, apie tai, kad prieš metus.. taip, prieš metus su artimais žmonėm įsivaizdavom tokį scenarijų ir juokėmės iš jo. Dabar ką tik iš vieno jų gavau sms. Per 5 mėn.mačiau vieną kartą. Atsitiktinai gatvėj. 5 mėnesiai, ir dingsta visos traukos jėgos. Susvetimėjimas on geometric rate. O priešas - nematomas. Šypsena pranyksta. Su tom mintim ir reikės eit miegot.
Šianakt net winamp nebeišgelbės. Šianakt paskutinis valdžios overthrown'as galvoj.
Šianakt, taip, šianakt pasikeisiu.
-------
Viskas kas buvo rašyta aukščiau, yra oficialiai paneigiama. Sentimentai, kurių apimtas tą rašiau, jau saugiai sugrūsti į narvus. nuoooširdžiai jūsų, st_

Jokio dirbtinio grotesko, ane?
Bet nė lašo alkoholio, though.