August 5, 2004

atminimai II

siandien sedejau po medziu, aplink lijo lietus, pludo is visu pusiu tuntai turistu. ryte nepasiseke praslinkt link nemokamos arbatos ir sumustiniu, pasake kad cia zmonem kuriems labiau to reikia o ne turistams. pries tai sekmingai praleido trys marozus, tautiecius atvaziavusius cia laimes ieskoti. vakar jiem padejo gauti antspauda didelio dangoraizio pirmam aukste, kad galetu uzsikalti milijona. skalndo gandai kad uz slavejo chaltura moka 50 uz diena.
laukiau kol atidarys vietine A bookstore. bandziau baigt skaityt neidomia fantasy knyga, bet sunku buvo. vis galvojasi, kad reikai dingti is cia. buvo planas i paryziu, lijona, barselona, poto gal marselis, sveicarija. bet vakar vakare einant link guolio tie turistai viska apverte zemyn rankom. nusibodo jie. ju visur, ir daug, ir nieko nesuprasi nei kur kas, nei ka kas. pastate jie mane i keblia padeti: kur vaziuoti? paryziui bus tragiska.
sedejau po medziu ir masciau, kad noriu gamtos. cia tik asfaltas ir jokios naturalios zalumos. visai. zmones eina i parkus kaip pas mus zmones vaziuoja prie ezero ar i soda. sedi ir geria vyna, groja, dainuoja, flirtuoja, kepa maista ir puotauja..
ir isvis su gamta sunku, kai esi kur nieko nzn. dabar man surask uzsieny, kur butu grazu ir silta ir nebutu zmoniu. neisi prie autobano stovyklauti.

aciu dievui atsidare knygynas. knygu milijonai. girdeti pavadinimai, matyti virseliai. nesidomejau angliskom knygom tai tik siaip pagalvojau, kaip man butu gera jei visu ju noreciau.

jei kam reikia kokios knygos tai rasykit pavadinima i porno hardcore lt . kainos mazdaug 10-20 euru, pristatyciau iki rudens, pinigai kai bus knyga. sake, kad kitam knygyne yra pigaus crimethinc knygu, siandien dar nueisiu ten paziuret. siuskit pageidavimus ilgiau nei savaite, bet trumpiau nei dvi. zadu is cia per pora dienu issinesdint, bet poto grizti ir jei ko reikes nupirkti.

Posted by spamyourhead at August 5, 2004 7:34 PM
Comments

come up here
to the seaside
to a nice and colorful house

Posted by: Seagull named John Livingston at August 6, 2004 7:41 PM

come up here
to the seaside

Posted by: Seagull named John Livingston at August 6, 2004 7:44 PM

come up here
to the seaside

Posted by: Seagull named John Livingston at August 6, 2004 7:44 PM