August 4, 2004

atminimai I

dar vaziuodamas dviraciu supratau: be daugybes pliusiu kodel vienam keliauti yra smagu, visgi galva draske vienas isrezes minusas. su kuo pasidalinti rytiniais tinguliais ir vakariniais viesulais? kam mirktelti kai pasistojo bybys ar nebraukti asara kai senai taip bebuvo nutike? visgi taip begalvodamas pries savaite su biskiu sumasciau, kad keliavimas vienam turi dar didesni blogi. smagu su draugu atvirumo akimirkomis prisiminti kaip sunkiai sekesi, bet visgi buvo nepakartojamai gera. o dabar visi blogi atsinimai nusitems kartu i prazuti geruosius ir gyvenimo viduramzi nieko nebeliks. tai kam tada?

nors iki siol vaziavau ne vienas, bet visalaika taip jauciausi.

taciau jau antra diena jauciu normalizavimasi. vakar eidamas i pirma pasitaikiusi skvota centre, noredamas gauti kokios informacijos apie kokius ivykius, duris man atidare tautiets, kuri cia atvaziaves jau pora dienu bandau surasti kuo ivairiausiai. na, zinoma jis ne vienas tad tikrai gerai ir smagu dabar.

i reeditinimas baigesi po prasymu bibliotekoj leisti kad pratestu laika 10 minuciu, bet neisprasius viskam tiesiog automatiskai issijungus. ii reeditinimas baigesi istaigoj kur galima skambinti pigiai bet kur, bet ten buvo popinti kompai, tad du kartus viskas issijunge. cia jau trecias:

siandien pasivadinau janiu, nuejau i Drop-in for European Drug users, nerisliai akmenio poza papasakojai apie metus su kliju maisu ant galvos o poto jau bet kuo. palinksejo galva kad klijai pavojinga. paklause is kur, ka darau, kokie planai. dave kortele ir nuo siol galiu cia ateiti viena karta per diena gauti nemokamu sumustiniu su kava ar arbata, nemokamai palist po dusu ir pasikeisti drabuzius, bei labai pigiai viska iskalbia. aplinka jauki ir nuosirdi. sumetem sachamtu partija kurioj sutarem del lygiuju. dabar svarus ir nebelipnus. dar parasyta kad skambinti galima visa para...

Posted by spamyourhead at August 4, 2004 4:34 PM
Comments

nu nzn, cia priklauso nuo to, su kuo vaziuoji. vienam tranzuot zjb - iskart kitoks santykis su vairuotoju.

Posted by: opit at August 4, 2004 4:40 PM

ne del tranzavimo vaziuoju.

Posted by: so at August 4, 2004 5:49 PM

labas kas galetu man atsiusti trumpu graziu atminimu.
mano email eziukas@one.lt

Posted by: giedrute at December 30, 2004 1:16 PM

KAI PASISTOJA IMK I SAUJA

Posted by: AGNIEZSKA at January 14, 2005 3:47 PM

KAI PASISTOJA IMK I SAUJA

Posted by: aGNIEZSKA at January 14, 2005 3:47 PM

kai bybys pasistoja imk saujon

Posted by: agniezska at January 15, 2005 8:40 PM

kai pasistoja bybys imk saujon

Posted by: Agniezska at January 16, 2005 2:23 PM

kai bybys pasistoja, ciupk saujon, braukt asaru nereix

Posted by: Agne at January 22, 2005 3:28 PM