December 17, 2003

antis

paskaiciau sian bei tian. sian bei tian raso suda.
i sporto rumus uzsukau likus kelioms minutems iki 8. spustis prie iejimo, bet gana lengvai pavyksta praslysti. apziurinejimas vidaus archtekturos priveda iki sales. o tenais daug pakabinto priekio, gala slepia aukstos uzuolaidos, skraidanti kamera(labai ikiri nes vis prazvimbia virs galvos, ikyriai vis atkreipdama i save demesi), tribunuose itaisyti kosminiai prozektoriai. kaip bebutu keista koncas beveik neveluoja. uzuolaideles i sonus, vidury tribuna, kauspedas siektiek pagrimuotas, muzikantai irgi padazyti. visi scenoj aprengti graziai, tvarkingai. pirma koncerto dali grojo gabalus nelabai girdetus. aisku nei vieno anties iraso nesu klausesis, siaip tik slagerius. zjb buvo kai teroristai nunese tribuna. poto kazkokios neaiskios kompozicijos. kauspedo "skraidymas ore" nesusiderejo prie visko. sokis su lele kazkox nesurepetuotas, matesi kaip vargsui vokalistui sunkoka dainuoti ir laikyti lele, poto sekes garbingas leles padejimas ant kedes, kuri buvo pritvirtina prie virvuciu ir kabejo virs zemes. nepagavau kampo kam aktoriai ta lele supavo ore. vokalistas uzsideta didele skiautere, tik 90 laipsniu pakreipta i sona negu paprastai, irgi keistokai atrode. nusprendziau kad ji labiau primena musmire(narkomanai gi tie meninkai) negu buruzele. i scena itemptas troleibusas tai visai nieko.toks matos diy. poto seke aktoriu pasivaikciojimai po scena su vejo maluneliais, visai be rysio. beje uzmirsau pamineti kad kauspedas po pertraukos persirenge, naujai nusipudravo ir pradejo dainuoti slagerius. minia sukruto, pasigirdo publikos pritarimas.
publika sudare jaunieji verslininkai ir siaip sedyne trinantis biure trisdesimtmeciai, graziai ir tvarkingai atrodantis, bei diedukai uzeme sedimas vietas. matesi vienas kitas vaikas, metaliuncikai, netgi enimeno fanai.
pradejus groti slagerius visi sukruto, sujudo, pasipyle balionu lietus, uzsidege pirotechniniai efektai (kazkaip nepasakyciau kad tai pridave kazko zjb). pabaiga. prasymai ir verksmai pagroti dar karta. sugrojamas gabaliukas, dar karta prasymas - dar vienas gabaliukas, iteikiamos geles-dar du gabalai ir viskas.
beje uzmirsau pamineti sviesas, kurios gana egzotiskai atrode. biski modernesnes negu buvo virpesy, prie kitu dar nespejau priprasti [:

bendrai garsas buvo be energingas. gal jie per seni, o gal grojo jie taip senai kai niex i tai nedejo energijos, o gal tada nebuvo tokios mados, o gal tiesiog per daznai bunu punkrocko koncertuose.

spaudos isgirtas koncertas ispudi paliko nebent del sviesu. na aisku antis negrojo prastai, irgi siektiek patiko.

turejau vilciu sugauti bandos jausma. tiek chebros.paskutinsi koncertas.gi tusas!
nepavyko. kai greenai grojo kuldigoje siais metais tas bandos jausmas buvo nerealus. gal publika per daug isprususi(susenusi)?

Posted by spamyourhead at December 17, 2003 12:48 AM
Comments

nu ash vat irgi ten buvau.... netgi po uzhkulisius majachinausi... turejiaw balionus metyt nuo virshaus bet chaliavnas alus padare savo.... o poto pas kaushpiedu nuluzhau... kapadarysi :) o shejp viskas ish anos puses visai kitaip atrode... nu mazhdaug pasidare senukaj "antis" tusa... ta kamera skraidanchia kazhkuris ish ju uzhsake personaliai :) kas kaip moka tas taip ishsipisineja.... o tie aktoriai vadinami taj visi kompiuterastai ish matematikos informatikos fakulteto... netychia uzhverbuoti y ta tusa :D
bet geraj ten viskas buvo.... (kiek acimenu)

Posted by: @domAs at December 17, 2003 9:50 AM

Gal kas suveiktu anties kompaktu
?
sumokeciau, kiek paprasysit,..

Posted by: Furio at September 28, 2004 5:39 PM